Reklama
Papriky se zelím
Fotogalerie:

Papriky se zelím

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Jíme je s chlebem nebo jako přílohu.

Jaroslava Mudrochová, Trutnov

Ingredience

  • 1 kysané zelí
  • 4-5 ks zelené papriky
  • 4 kuličky nové koření
  • 2 kuličky pepř
  • 1 cibule
  • 1 menší mrkev
  • nálev zhotovený z deka bez nutnosti sterilizace

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Zelí slijeme a vymačkáme – nejlépe v papírové utěrce. Naplníme jím omyté a jadřince zbavené papriky. Vkládáme je do předem vymytých sklenic. 

  2. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a mrkev, můžeme použít i kopr. Podle chuti a fantazie proložíme i okurkami nebo feferonkami. Vše zalijeme nálevem z deka. Můžeme sterilovat, ale není to nutné. 

Pošli recept! 10/2014 (19.8.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sýrové karbanátky s vejcem

Sýrové karbanátky s vejcem

Chutnají skvěle, i když v nich není žádné maso.  Alena Rulíšková, ...
Za pár korun /11.03.17
Kysané zelí se švestkami

Kysané zelí se švestkami

Vynikající příloha k pečenému masu.

Jan Slovák, Příbor

Za pár korun /03.01.15
Kynuté dlouhé tyčky

Kynuté dlouhé tyčky

Tyčky jsou krásně nadýchané a křupavé.
Jarka Koutecká, Kladno
Za pár korun /26.01.12
Párky v županu

Párky v županu

Snadný, rychlý a chutný oběd.

Denisa Brandová, Jaroměř

Za pár korun /15.05.12
Kyselo s droždím

Kyselo s droždím

Droždí je bohatým zdrojem vitaminů B.

Vladimíra Machková, Frýdek-Místek


Za pár korun /04.01.17
Štědrovečerní hubník

Štědrovečerní hubník

Letos bylo hub opravdu hodně, a tak máme plný mrazák. Mražené houby totiž mají ...
Za pár korun /03.11.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu