Reklama
Panini po česku
Fotogalerie:

Panini po česku

Kateřina Maršíková
Kateřina Maršíková
Dobruška

Hodí se jako chutná večeře, či občerstvení pro hosty. Dá se jíst i studené, ale málokdy vůbec stačí vychladnout.

Kateřina Maršíková, Dobruška

Ingredience

  • 8 ks francouzské rozpékací bagetky
  • kečup
  • oregáno, koření na pizzu
  • 50 g kuřecí šunka
  • 50 g eidam
  • 100 g niva

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Bagetky či jiné pečivo podélně rozřízneme, pomažeme kečupem a posypeme oregánem a kořením na pizzu. Poklademe šunkou a sýrem.
  2.   Dáme zapéct do trouby asi na 10 minut. Dá se dělat i v zavíracím grilu s přiklopením vrchní části bagetky. Podáváme lehce vychladlé.  

    TIP: na bagetky lze dát téměř cokoli, dle chuti. Doporučuji také kombinaci šunky s ananasem.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bramborovo-tvarohové knedlíky

Bramborovo-tvarohové knedlíky

Dáváme jim přednost, protože jsou lehoučké. Marie Kolářová, Dub nad Moravou
Za pár korun /21.04.10
Slaninové závitky

Slaninové závitky

Výborné jako příloha k hlavnímu jídlu nebo samotné k pivu.

Martina ...

Za pár korun /15.06.17
Syrníky z tvarůžků

Syrníky z tvarůžků

Kdo má rád pikantní chuť tvarůžků, nechá se určitě nalákat mým receptem a ...
Za pár korun /19.08.09
Křupavé špenátové lívanečky

Křupavé špenátové lívanečky

Vynikají špenátová pochoutka.

Lenka Jakubčáková, Kdyně

Za pár korun /19.05.13
Šnečci k vínu

Šnečci k vínu

Velice jednoduchá a chutná laskomina.
Leona Blatná, Rosice
Za pár korun /19.02.12
Smažené chlebové placky

Smažené chlebové placky

Dobrota vykouzlená ze zbylého chleba.

Kateřina Kubíčková, Olomouc

Za pár korun /27.04.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu