Hodí se jako chutná večeře, či občerstvení pro hosty. Dá se jíst i studené, ale málokdy vůbec stačí vychladnout.
Kateřina Maršíková, Dobruška
Ingredience
- 8 ks francouzské rozpékací bagetky
- kečup
- oregáno, koření na pizzu
- 50 g kuřecí šunka
- 50 g eidam
- 100 g niva
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Bagetky či jiné pečivo podélně rozřízneme, pomažeme kečupem a posypeme oregánem a kořením na pizzu. Poklademe šunkou a sýrem.
-
Dáme zapéct do trouby asi na 10 minut. Dá se dělat i v zavíracím grilu s přiklopením vrchní části bagetky. Podáváme lehce vychladlé.
TIP: na bagetky lze dát téměř cokoli, dle chuti. Doporučuji také kombinaci šunky s ananasem.