Reklama
Nevšední dezert
Fotogalerie:

Nevšední dezert

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Příjemně tě překvapí, jaká je to dobrota.

Alena Mrkousová, Trutnov

Ingredience

  • 200 g jahod
  • 10 lístků máty
  • 1 lžíce balsamikového octa
  • 50 g mascarpone
  • 1 vanilkový cukr
  • trocha cukru moučky

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Umyté a lístků zbavené jahody nakrájíme na čtvrtky, mátu nasekáme najemno. Vložíme do misky, přidáme balsamico a promícháme.

  2. 2. Mascarpone smícháme s vanilkovým cukrem. Na talíř dáme jahody, na ně mascarpone, snítku máty a vše poprášíme cukrem.

Pošli recept! - Speciál - Jahody (16.6.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Stehýnka na slanině

Stehýnka na slanině

Z králičích stehen je možná ještě lepší. Lucie Strakošová, Trnávka
Za pár korun /20.07.16
Avokádové sendviče

Avokádové sendviče

Avokádo obsahuje hodně železa a vitaminů skupiny B.

Ivana Černá, Praha

Za pár korun /16.09.16
Vločková polévka

Vločková polévka

Ovesné vločky dobře působí na trávení. 

Jaroslava ...

Za pár korun /06.03.12
Knedlík s vejci a kukuřicí

Knedlík s vejci a kukuřicí

Jestliže vám zůstane houskový knedlík a nevíte, co s ním, je to ideální recept na ...

Za pár korun /29.08.13
Smažené chlebové placky

Smažené chlebové placky

Dobrota vykouzlená ze zbylého chleba.

Kateřina Kubíčková, Olomouc

Za pár korun /27.04.16
Domácí křenové zelí

Domácí křenové zelí

Svetlana Kravchenko, Ostrava

Za pár korun /09.10.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu