Reklama
Nakládaná čína s játry
Fotogalerie:

Nakládaná čína s játry

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Nejraději ji máme s hranolky.

Pavla Tomanová, Orlová 

Ingredience

  • 90 g sójové nudličky
  • 300 g kuřecí játra
  • 15 cm pórek
  • 2 lžíce maggi
  • 2 lžíce sójová omáčka
  • 2 lžíce worcester
  • 1/2 lžičky cukr
  • 2 feferonky
  • 1 lžička sůl
  • 2 žloutky
  • 3 lžíce olej

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Sójové nudličky uvaříme podle návodu. Můžeme přidat koření nebo masox.

  2. Játra nakrájíme na nudličky. Přidáme uvařené sójové maso. Vmícháme na kolečka nakrájený pórek a ostatní výše uvedené ingredience a necháme uležet do druhého dne. 

  3. Na nepřilnavé pánvi rozpálíme olej a vlijeme směs jater a sóji. Asi 10–15 minut restujeme za občasného míchání dozlatova. 


Pošli recept! 8/2014 (17.6.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Piškotová nepečená roláda

Piškotová nepečená roláda

Léty vyzkoušená, rychlá a velice dobrá.  Simona Karásková, Bítovánky  ...
Za pár korun /23.02.12
Květákové placičky

Květákové placičky

Po osmažení nech tuk okapat na ubrousku.

Markéta Blahničková, Soběslav

Za pár korun /25.11.15
Dědova výborná fazolačka

Dědova výborná fazolačka

Vnuci tuto polévku milují. Když za nimi jedu, vařím plnou termosku. Nezůstane ani kapka.
...
Za pár korun /09.11.08
Cibule plněná čočkou

Cibule plněná čočkou

Zbyla-li Vám čočka, v cibuli se dočká.

Hana Bílá, České Budějovice

Za pár korun /13.05.12
Játrová omáčka

Játrová omáčka

Podávej s vejcem na hniličku a s knedlíkem.
Otto Plášek, Brno
Za pár korun /25.10.11
Pšeničné placky

Pšeničné placky

Jídlo na způsob španělských ptáčků.

Alena Páclová, Náchod

Za pár korun /24.05.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu