Reklama
Na asijský způsob
Fotogalerie:

Na asijský způsob

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Někdy přidávám také zbylé kuřecí maso.

Kristýna Valčíková, Fulnek

Ingredience

  • 2 lžíce olej
  • 500 g špagety
  • trocha vegety
  • 1 jarní cibulka
  • 1 mrkev
  • podle chuti sójová omáčka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Na pánvi rozpálíme trochu kvalitního oleje, nejlépe olivového, přidáme vařené špagety a chvíli prohříváme. 

  2. Pak lehce posypeme vegetou nebo podravkou, přisypeme očištěnou a na kolečka nakrájenou jarní cibulku, promícháme a znovu na mírném ohni smažíme.

  3. Mrkev nastrouháme na hrubém struhadle a pak přidáme ke špagetám. Intenzivně promícháváme, aby se špagety stejnoměrně opékaly. Nakonec zakápneme sójovou omáčkou. Podáváme ihned teplé.

Pošli recept! - Speciál - Super večeře (15.5.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zelné placky

Zelné placky

Se sklenicí piva nemají chybu. Romana Cílková, Pardubice
Za pár korun /07.02.16
Kuřecí prsa à la Roman

Kuřecí prsa à la Roman

Nezvyklé přísady v této kombinaci chutnají skvěle.

Jitka Pavlíková, Strakonice

Za pár korun /01.09.16
Majonéza s pečeným česnekem

Majonéza s pečeným česnekem

Je moc dobrá ke všem grilovaným masům nebo i k opečené zelenině.

Ivan ...

Za pár korun /19.06.16
Brambory po Vendolsku

Brambory po Vendolsku

Voňavá šťavnatá večeře.
Za pár korun /11.12.16
Octový jablečný závin

Octový jablečný závin

Rozpočet je na devět závinů, je tak akorát pro velkou rodinu.

Zuzka Skoumalová, ...

Za pár korun /22.07.16
Hrachové smaženky

Hrachové smaženky

Nemám nic proti tomu vzít si na sebe zástěru a pustit se do vaření. Nejlepším důvodem ...
Za pár korun /13.08.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu