Reklama
Maso na houbách s kuskusem
Fotogalerie:

Maso na houbách s kuskusem

Martina Hejnyšová
Martina Hejnyšová
Praha 9 Letňany

Levné a rychlé.

Martina Hejnyšová, Praha

Ingredience

  • 1 plátek vepřové maso
  • 8 ks houby (hřiby, podborováky...)
  • dle chuti sůl, pepř, podravka
  • 1,5 lžíce olivový olej
  • 4 lžíce kuskus
  • 2 cibule

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji trochu osmažíme nakrájenou cibulku. Přidáme nakrájené maso na kousky a naprudko opražíme.
  2. Houby očistíme a nakrájíme na kousky. Přidáme ke směsi a zalijeme vodou. Dusíme přibližně 40 minut doměkka.
  3. Mezitím si připravíme kuskus. Zalijeme horkou vodou a necháme odstát. Do kuskusu vmícháme dle chuti špetku soli.
  4. Nakonec omáčku osolíme, opepříme a přidáme koření dle chuti. Můžeme lehce omáčku zahustit moukou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cuketové zelí se špekem

Cuketové zelí se špekem

Mám ho raději než klasické, nenadýmá. Ivana Bubáková, Třinec
Za pár korun /21.02.16
Bramborové šišky se špenátem

Bramborové šišky se špenátem

Když nemám nakoupeno, tento recept přijde vhod.

Paula Mirabela Pleskač, České ...

Za pár korun /01.03.12
Arašídová pomazánka

Arašídová pomazánka

Je skvělá‚ protože obsahuje zdravé tuky z arašídů.
Tereza Mrowiecová, ...
Za pár korun /08.06.10
Pikantní kostky v bramboráku

Pikantní kostky v bramboráku

Na dobře připraveném sójovém mase si smlsnou i pánové.

Pavla Tomanová, ...

Za pár korun /14.05.16
Okurkové jednohubky

Okurkové jednohubky

Rádi si večer u televize na něčem dobrém pochutnáváme. Připravuji lehké ...
Za pár korun /17.02.10
Španělská čočka

Španělská čočka

Je mnohem lepší než ta klasická, nakyselo.

Helena Vebrová, Kolín

Za pár korun /05.02.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu