Reklama
Luxusní špagety s flamendrem
Fotogalerie:

Luxusní špagety s flamendrem

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Komu připadá bok flamendr příliš ostrý, může jej nahradit slaninou.

Pavla Tomanová, Orlová-Lutyně

Ingredience

  • 1/2 balíčku špaget
  • 100–150 g boku flamendr
  • 3–4 žampiony
  • 1 červená kapie
  • 1 pórek
  • 50 g sušených rajčat
  • podle potřeby sůl a pepř
  • dle vlastní volby sýr

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Špagety uvaříme v osolené vodě. Ná pánvi lehce orestujeme bok flamendr, přidáme na čtvrtky
    nakrájené žampiony, na kostičky nakrájenou kapii, na kolečka nakrájený pórek a nakrájená rajčata.

  2. krok2

    Restujeme 5 minut, lehce osolíme a opepříme. Pak do směsi přidáme uvařené těstoviny a důkladně promícháme. Na závěr posypeme strouhaným sýrem.

Pošli recept! - Speciál - Těstoviny a rýže (20.4.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špenátové placičky

Špenátové placičky

Můžeš je dochutit česnekem. Ivana Bartušková, Bítovčice
Za pár korun /03.02.14
Dědovo překvapení s klobásou

Dědovo překvapení s klobásou

Jsou to ‚‚po chlapsku‘‘ vylepšené placky.

Martina Antalová, Odolena Voda

Za pár korun /12.03.16
Polévka z červené čočky a rajčat

Polévka z červené čočky a rajčat

Na tuhle polévku se vždycky všichni těší, přitom je úplně jednoduchá.

Vratislav ...

Za pár korun /04.01.16
Bramborový krém s cibulí

Bramborový krém s cibulí

Jednoduchá, rychlá příprava a všem chutná.

Markéta Musilová, Koryčany

Za pár korun /22.09.16
Knedlík z mikrovlnky

Knedlík z mikrovlnky

Mám ho rád s kuřátkem na paprice.
Vojta Miláček, Praha
Za pár korun /28.02.10
Grenadýrmarš

Grenadýrmarš

Levné jídlo, díky kterému spotřebuješ všechny zbytky.

Jan Hlavuška, Brno

Za pár korun /20.01.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu