Komu připadá bok flamendr příliš ostrý, může jej nahradit slaninou.
Pavla Tomanová, Orlová-Lutyně
Ingredience
- 1/2 balíčku špaget
- 100–150 g boku flamendr
- 3–4 žampiony
- 1 červená kapie
- 1 pórek
- 50 g sušených rajčat
- podle potřeby sůl a pepř
- dle vlastní volby sýr
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Špagety uvaříme v osolené vodě. Ná pánvi lehce orestujeme bok flamendr, přidáme na čtvrtky
nakrájené žampiony, na kostičky nakrájenou kapii, na kolečka nakrájený pórek a nakrájená rajčata. -
Restujeme 5 minut, lehce osolíme a opepříme. Pak do směsi přidáme uvařené těstoviny a důkladně promícháme. Na závěr posypeme strouhaným sýrem.