Reklama
Kuřecí salát s ananasem
Fotogalerie:

Kuřecí salát s ananasem

Kateřina Slánská
Kateřina Slánská
Dolní Podluží
Když mi zbyde pečené nebo grilované kuře, připravím z něj vynikající salát.

Ingredience

  • 200 g kuřecí maso (pečené, grilované)
  • 100 g ananas (čerstvý nebo kompotovaný)
  • 1/2 červená kapie
  • dle chuti kari
  • 2 lžíce majonéza
  • 2 lžíce bílý jogurt
  • špetka sůl

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Maso, kapii a ananas nakrájíme na kousky a smícháme v míse s majonézou a jogurtem.
  2. Pak salát osolíme, ochutíme karí a a necháme  odležet v lednici asi 2 hodiny. Salát podáváme s čerstvým pečivem, případně se zeleninou podle chuti.

Pošli recept! - Speciál - Saláty (19.4.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Slaninovo-sýrové bulky

Slaninovo-sýrové bulky

Všem chutnají třeba i samotné. Lenka Maryášová, Slavičín
Za pár korun /30.07.16
Orlovský grenadýr

Orlovský grenadýr

Naši místní specialitu každý moc chválí.

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Za pár korun /24.04.17
Sójový guláš

Sójový guláš

Chutný pokrm snadno připravíš i bez masa.
Jaroslav Čižinský, Žďár nad ...
Za pár korun /09.11.09
Drožďovka

Drožďovka

I zdravé věci můžou chutnat dobře. Tato pomazánka je toho důkazem.
Za pár korun /21.02.09
Sýrová česnečka

Sýrová česnečka

Máš rád(a) sýrovou polévku? A co takhle přidat ještě česnek? 
Za pár korun /26.02.12
Obalované špízy

Obalované špízy

Naše rodina má ráda kuřecí maso a sýry a v těchto špízech obojí ...

Za pár korun /22.07.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu