Reklama
Křídla v ostrém jogurtu
Fotogalerie:

Křídla v ostrém jogurtu

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Jana Dorazínová, Orlová

Ingredience

  • 150  g bílého jogurtu
  • 1 lžička sladké papriky
  • 1 lžička chilli koření (může být i tekuté)
  • 8 stroužků česneku
  • 1 lžička soli
  • trocha pepře
  • 6 kuřecích křídel

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Suroviny na marinádu prošleháme s utřeným česnekem. Křídla osušíme, můžeme je ještě malinko osolit a vložíme je do marinády, ve které je necháme uležet přes noc.

  2. Troubu vyhřejeme na 250 °C a vložíme do ní pekáček s křídly i marinádou.

  3. Během pečení křídla podléváme výpekem, pokud je potřeba, malinko zakápneme vodou.

  4. Pečeme asi 40 minut, ke konci pečení zhruba na 7 minut zapneme horký vzduch.

Pošli recept! 3/2018 (2.2.2018)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hráškové lívanečky

Hráškové lívanečky

Místo hrášku můžeš použít nasekaný pórek. Eva Skoumalová, Klučov
Za pár korun /28.03.14
Škvarkové pirohy

Škvarkové pirohy

K pivu jako stvořené!

Josef Vodička, Semily

Za pár korun /20.11.18
Falešná  rybí polévka

Falešná rybí polévka

Můžeme ozdobit hvězdičkami z housky.

Eva Přecechtělová, Chropyně

Za pár korun /08.12.14
 Krémová polévka

Krémová polévka

Výtečná podzimní dobrota.

Karolína Poledníková, Vřesina

Za pár korun /15.11.14
Datle a křížaly

Datle a křížaly

Jednoduché pohoštění. 

Lenka Kodýtková, Plzeň 

Za pár korun /22.02.12
Kopřivový špenát s uzeným

Kopřivový špenát s uzeným

Naše oblíbené jídlo, které jíme hlavně na jaře kvůli vitaminům.

Eliška Kozáková, ...

Za pár korun /28.04.14
 

Nejnovější

Ředkvičkové zapékánky

Ředkvičkové zapékánky

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou
Za pár korun /21.02.20
Zapečené těstoviny s bylinkami

Zapečené těstoviny s bylinkami

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Za pár korun /21.02.20
Pomalu pečený králík s tymiánem

Pomalu pečený králík s tymiánem

Podle receptu

Nataši Zvonařové z Třince

Škola vaření /21.02.20
Játra s cibulovou omáčkou

Játra s cibulovou omáčkou

Eva Přecechtělová, Chropyně

Vaříme express /21.02.20
Ředkvičková polévka

Ředkvičková polévka

Zajímavá varianta

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem



Vaříme express /21.02.20
Zeleninové závitky

Zeleninové závitky

Tomáš Mika, Brno

Vaříme express /21.02.20
Tofu na čínský způsob

Tofu na čínský způsob

Alena Peštová, České Budějovice

Vaříme express /21.02.20
Plněné kedlubny

Plněné kedlubny

Soudky plné chutí

Podle receptu Mirky Stachové z Prahy

Všehochuť /21.02.20
Sládkovo tajemství

Sládkovo tajemství

Karolína Rýznarová, Šumperk

Za pár korun /20.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama