Reklama
Krabí  kremrole
Fotogalerie:

Krabí kremrole

Ivana Bartušková

Bítovčice
Bez těchto kremrolí se neobejde žádná party.
Ivana Bartušková, Bítovčice

Ingredience

  • 500 g těsto listové
  • 250 g krabí tyčinky
  • 1 vejce
  • dle chuti koření na ryby

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Vychlazené listové těsto vyválíme na plát asi 3 mm silný. Rádýlkem nebo ostrým nožem ho nakrájíme na pruhy asi 3 cm široké, které jemně posypeme rybím kořením.
  2. Pruhy těsta navíjíme na krabí tyčinky tak, aby se okraje těsta překrývaly. Takto vzniklé kremrole skládáme na plech, kde je potíráme rozšlehaným vejcem.
  3. Vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a asi po 10 minutách snížíme teplotu a zvolna dopečeme. Jako příloha se hodí třeba lehký listový salát.

Pošli recept! 5/2010 (14.4.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sytá zeleninová polévka

Sytá zeleninová polévka

Podávám ji jako hlavní chod, když nestíhám. Martina Nečasová, Rosice
Za pár korun /11.01.15
Jogurtový salát

Jogurtový salát

Dietní a přitom velmi dobrý!
Barbora Gavláková, Havířov
Za pár korun /22.02.10
Cuketové karbanátky

Cuketové karbanátky

Iveta Granzerová, Oldřišov

Za pár korun /01.08.18
Špenátové nočky

Špenátové nočky

Hodí se například jako lehký předkrm.

Zdeňka Polanská, Vsetín

Za pár korun /10.05.15
Čokoládové pusinky

Čokoládové pusinky

Lenka Burdíková, Uherský Ostroh

Za pár korun /01.10.19
Kapustové karbanátky

Kapustové karbanátky

Můžeš je připravit i v celku jako sekanou.
Alena Hanáková, Katusice
Za pár korun /04.05.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu