Reklama
Krabí  kremrole
Fotogalerie:

Krabí kremrole

Ivana Bartušková

Bítovčice
Bez těchto kremrolí se neobejde žádná party.
Ivana Bartušková, Bítovčice

Ingredience

  • 500 g těsto listové
  • 250 g krabí tyčinky
  • 1 vejce
  • dle chuti koření na ryby

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Vychlazené listové těsto vyválíme na plát asi 3 mm silný. Rádýlkem nebo ostrým nožem ho nakrájíme na pruhy asi 3 cm široké, které jemně posypeme rybím kořením.
  2. Pruhy těsta navíjíme na krabí tyčinky tak, aby se okraje těsta překrývaly. Takto vzniklé kremrole skládáme na plech, kde je potíráme rozšlehaným vejcem.
  3. Vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a asi po 10 minutách snížíme teplotu a zvolna dopečeme. Jako příloha se hodí třeba lehký listový salát.

Pošli recept! 5/2010 (14.4.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Kari čočka s bramborem

Kari čočka s bramborem

Zdravý a sytý oběd. Jana Kotoučková, Veselice
Za pár korun /04.08.13
Mléčná polévka s jogurtem

Mléčná polévka s jogurtem

Vařím ji podle receptu své tchyně.
Markéta Volfová, Olomouc
Za pár korun /30.03.10
Kedlubnové placičky

Kedlubnové placičky

Zeleninové karbanátky jsem nejdřív dělala z kapusty. Z kedluben jsou ještě ...
Za pár korun /03.04.09
Cibulová pizza se smetanou

Cibulová pizza se smetanou

Z tohoto množství surovin uděláš 1 velkou nebo 2 malé pizzy.

Majka Hrbáčková, ...

Za pár korun /03.05.16
Květákové růžičky se slaninou a špenátem

Květákové růžičky se slaninou a špenátem

Tato příloha je velmi jednoduchá, levná a hlavně skvěle chutná.

Eva Juráčková, ...

Za pár korun /01.10.14
Výborné zelňáky

Výborné zelňáky

Jsou vynikající variantou bramboráků.
Andrea Holcová, České Budějovice
Za pár korun /11.12.08
 

Nejnovější

Pejsek a kočička

Pejsek a kočička

Dětem hned lépe chutná, když jim chléb takto nazdobím. Alice Novotná, Benešov
Všehochuť /22.02.17
Domácí tiramisu

Domácí tiramisu

Trochu cukru můžeš přidat i do kávy.

Karolína Appeltová, Praha

Všehochuť /22.02.17
Italský koláč s ricottou

Italský koláč s ricottou

Hotový koláč necháme vychladnout a před podáváním můžeme ještě pocukrovat.

Alice ...

Všehochuť /22.02.17
Šlehačková stracciatella

Šlehačková stracciatella

Musí být při podávání důkladně vychlazená.

Jana Vaculová, Frýdlant nad Ostravicí

...
Sladký život /22.02.17
Pomerančový cheesecake

Pomerančový cheesecake

Dávala jsem si ho v Norimberku.

Lucie Nývltová, Boskovice

Sladký život /22.02.17
Babiččin koláč

Babiččin koláč

Je to velká dobrota, takhle to dělala babička.

Katka Miláčková, Praha

Škola vaření /21.02.17
Trojbarevné řezy

Trojbarevné řezy

Musí se krájet hodně ostrým nožem, aby měly pěkný tvar.

Ivana Bartušková, Luka ...

Sladký život /21.02.17
Srdce z lásky

Srdce z lásky

Lehký ovocný dort, který zvládnou i děti.

Anna Musilová, Nová Paka

Sladký život /21.02.17
Srdíčka s polevou

Srdíčka s polevou

Používám raději tmavou polevu, je výraznější.

Radka Kůrovcová, Trutnov

Sladký život /21.02.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1703

Máme rádi maso

Vepřové, jehněčí nebo hovězí? Ať si vzpomenete na jakékoliv masíčko...

více
zbabicinykuchyne

Z babiččiny kuchyně

Nové speciální vydání časopisu Pošli recept! Z babiččiny kuchyně je již nyní ve vašich oblíbených trafikách!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama