Reklama
Kedlubnové zelí se špekem a špeclemi
Fotogalerie:

Kedlubnové zelí se špekem a špeclemi

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Místo špeclí tak můžeš připravit i špagety.

Alena Votrubová, České Budějovice

Ingredience

  • 2 ks kedlubna
  • 1 lžíce olej
  • 150 g slanina
  • trocha soli a pepře
  • 250 g špecle
  • trocha nasekané čerstvé petrželky

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Kedlubny omyjeme, oloupeme a nastrouháme nahrubo. V pánvi rozpálíme olej, přidáme do něj slaninu a kedlubny, podlijeme trochou vody a dusíme společně doměkka. Směs podle potřeby osolíme a podle chuti opepříme trochou černého pepře.

  2. Mezitím uvaříme v osolené vodě špecle podle návodu na obalu. Slijeme, necháme okapat a kedlubnové zelí podáváme se špeclemi posypanými petrželkou.

Pošli recept! - Speciál - Velikonoce (15.3.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Těstoviny se šunkou a zeleninou

Těstoviny se šunkou a zeleninou

Ingredience můžeš zaměňovat podle chuti. Jitka Pokorná, Jihlava
Za pár korun /01.10.16
Bramborový nákyp

Bramborový nákyp

Výborná večeře, která skoro nic nestojí.

Simona Karlíková, Praha

Za pár korun /31.03.16
Rizoto s párkem

Rizoto s párkem

Rychlá, chutná a levná večeře pro celou rodinu.
Eva Bencová,
Hamry nad Sázavou...
Za pár korun /06.12.10
Škvarkové placky

Škvarkové placky

Spolu s bramboračkou tvoří skvělý oběd.

Alena Klírová, Mýto

Za pár korun /01.05.16
Koblížky z majonézy

Koblížky z majonézy

Recept mám od babičky, děti je milují.

Lenka Maryášová, Slavičín

Za pár korun /13.12.12
Čočka na karí

Čočka na karí

Rychlý a pikantní pokrm.

Hana Školníková, České Budějovice


Za pár korun /23.10.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu