Výborná vegetariánská večeře.
Kamila Dusilová, Hradec Králové
Ingredience
- 1 sáček rýže
- 2 velká rajčata
- 1 velká cibule
- 1 lžička kari koření
- 1 lžíce olej
- 1 lžíce kečup
- na dochucení sůl
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Do hrnce dáme vařit sáček rýže a přidáme sůl a kari koření. Rýži vaříme cca 20 minut, aby koření do rýže nasáklo.
-
Na pánvi osmažíme na oleji cibulku do sklovité podoby. Potom přidáme oloupaná a nakrájená rajčata a necháme dusit cca 15 minut. V případě potřeby podlijeme trochou vody. Ke konci přidáme lžíci kečupu.
-
Na talíř dáme porci kari rýže a zalijeme rajčatovou směsí.