Reklama
Kari rýže s rajčaty
Fotogalerie:

Kari rýže s rajčaty

Kamila Dusilová
Kamila Dusilová
Hradec Králové

Výborná vegetariánská večeře.

Kamila Dusilová, Hradec Králové

Ingredience

  • 1 sáček rýže
  • 2 velká rajčata
  • 1 velká cibule
  • 1 lžička kari koření
  • 1 lžíce olej
  • 1 lžíce kečup
  • na dochucení sůl

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Do hrnce dáme vařit sáček rýže a přidáme sůl a kari koření.  Rýži vaříme cca 20 minut, aby koření do rýže nasáklo.

  2. Na pánvi osmažíme na oleji cibulku do sklovité podoby. Potom přidáme oloupaná a nakrájená rajčata a necháme dusit cca 15 minut. V případě potřeby podlijeme trochou vody. Ke konci přidáme lžíci kečupu.

  3. Na talíř dáme porci kari rýže a zalijeme rajčatovou směsí.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Banánové šátečky z toastovače

Banánové šátečky z toastovače

Je to rychlý a chutný dezert. Božena Kolářová, Pouště
Za pár korun /19.04.17
Dušené fazolové lusky

Dušené fazolové lusky

Chutné a lehké fazolové lusky můžeme podávat třeba s těstovinami.

Michal Veselý, ...

Za pár korun /13.08.13
Mrkvovo-sýrová pomazánka

Mrkvovo-sýrová pomazánka

Lenka Burdíková, Uherský Ostroh

Za pár korun /24.03.20
Květáková polévka

Květáková polévka

Takhle připravená mi chutná nejlépe.

Romana Vlková, Hlinsko

Za pár korun /25.09.15
Staročeská česnečka

Staročeská česnečka

Tradiční polévka pro každou příležitost.
Marcela Kaněrová, Náchod
 
...
Za pár korun /28.07.09
Fazole v těstíčku

Fazole v těstíčku

Jídlo pro opravdové kovboje.

Marie Ospalíková, Kroměříž

Za pár korun /27.04.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu