Reklama
Reklama
Kachní polévka
Fotogalerie:

Kachní polévka

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Když zbudou drůbky, vařím polévku.

Martina Antalová, Odolena Voda

Ingredience

  • 2 kachní krky, žaludky a srdíčka
  • 1 petržel
  • 5 mrkví
  • snítek cibulová a petrželová nať
  • trocha sůl, pepř a polévkové koření
  • 200g kachní játra
  • 2 stroužky česnek
  • 150g strouhanka
  • 1 vejce
  • sůl, pepř, muškátová květ

Doba přípravy

60 minut

Počet porcí

6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Povaříme drůbky a zeleninu. Vývar přecedíme, maso a zeleninu pokrájíme a dáme zpět do hrnce. Přidáme knedlíčky, zahustíme jíškou a povaříme. Dochutíme polévkovým kořením a ozdobíme petrželkou.

  2. Játra a česnek umeleme a smícháme s ostatními surovinami. Povaříme.

Pošli recept! 12/2011 (8.11.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hráškovo-sýrová polévka

Hráškovo-sýrová polévka

Hrášek nemusíš loupat, vaří se i s lusky. Markéta Musilová, Koryčany
Za pár korun /21.02.15
Nadívaný beránek

Nadívaný beránek

Je ještě lepší než ten piškotový.

Kateřina Gajová, Brno

Za pár korun /03.02.14
Kokosové muffiny s vůní citronu

Kokosové muffiny s vůní citronu

Hodí se jako pohoštění nebo jako méně obvyklá, ale o to zajímavější snídaně.

...

Za pár korun /07.09.16
Vroubkované brambory na zelí

Vroubkované brambory na zelí

Kysané zelí jíme v zimě co nejčastěji.

Hana Svatušková, Ostrava

Za pár korun /17.11.16
Kynuté dlouhé tyčky

Kynuté dlouhé tyčky

Tyčky jsou krásně nadýchané a křupavé.
Jarka Koutecká, Kladno
Za pár korun /26.01.12
Lečo s bramborem

Lečo s bramborem

Můžeš přidat i jednu sušenou feferonku.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha


Za pár korun /18.10.15
 

Nejnovější

Snídaně pro malé i velké

Snídaně pro malé i velké

Ivana Černá, Praha
Škola vaření /22.02.19
Bochánky s uzeným

Bochánky s uzeným

Andrea Janáková, Polička

Vaříme express /22.02.19
Bramborová omeleta

Bramborová omeleta

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /22.02.19
Salát z červené pšenice

Salát z červené pšenice

Barbora Kalousková, Zlín

Zdravě a chutně /22.02.19
Kedlubnová polévka

Kedlubnová polévka

Tereza Hošková, Klášterec nad Ohří

Zdravě a chutně /22.02.19
Toast se slaninou a vejcem

Toast se slaninou a vejcem

Věra Kurfiřtová, Ostrava

Všehochuť /22.02.19
Rolovaná kachna s knedlíky

Rolovaná kachna s knedlíky

Podle receptu

Vilmy Rašínové z Chomutova

Všehochuť /22.02.19
Vločková kaše s uzeným tofu

Vločková kaše s uzeným tofu

Plná bílkovin

Podle receptu Michaely Volné z Pardubic

Zdravě a chutně /21.02.19
Krůtí paella s krevetami

Krůtí paella s krevetami

Na talíři je hezky barevná

Podle receptu Stáni Zůzové ze Soběslavi

Všehochuť /21.02.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama