Reklama
Jogurtový salát
Fotogalerie:

Jogurtový salát

Barbora Gavláková
Barbora Gavláková
Havířov
Dietní a přitom velmi dobrý!
Barbora Gavláková, Havířov

Ingredience

  • 1 cibule
  • 3 rajčata
  • 1 paprika žlutá
  • 6 ředkvičky
  • 1 jogurt bílý
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 2 stoužky česnek
  • 1 citronová kůra

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme na proužky a smícháme s jogurtem. Poté nastrouháme kůru z citronu (jen žlutou, ne bílou dužinu).
  2. Česnek loupeme, prolisujeme, osolíme a opepříme a společně s nastrouhanou citronovou kůrou vmícháme do jogurtu.
  3. Česnekovo-jogurtový dresink smícháme se zeleninou. Salát podáváme chlazený.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Květákovo-kuskusové karbanátky

Květákovo-kuskusové karbanátky

Jsou dietnější než ty z vepřového. Leona Vávrová, Třebíč
Za pár korun /17.03.14
Polévka z tomatového pyré s vločkami

Polévka z tomatového pyré s vločkami

Vyzkoušej ji – má zajímavou chuť.
Jana Drašnerová,
Světlá nad Sázavou
Za pár korun /28.02.10
Nudle s lesními houbami

Nudle s lesními houbami

Tento recept mi uvařil můj manžel z čerstvě nasbíraných hub a moc jsme si pochutnali.

...

Za pár korun /03.09.14
Játrová omáčka

Játrová omáčka

Je levná, rychlá a skvěle chutná.
Ladislav Vesecký, Zlaté Hory
Za pár korun /19.01.11
Chlebové jednohubky

Chlebové jednohubky

Podáváme je k pivu nebo vínu.

Iveta Bílková, Kroměříž

Za pár korun /07.12.15
Chilli jatýrka

Chilli jatýrka

Jednoduchá dobrota.

Martina Antalová, Odolena Voda

Za pár korun /04.08.15
 

Nejnovější

Vegetariánské fašírky

Vegetariánské fašírky

Lucia Borbélyová, Tvrdošovce, Slovensko
Zdravě a chutně /16.08.18
Zapékané brambory s celerem

Zapékané brambory s celerem

Podle receptu

Jindřišky Pošmurné z Havířova

Všehochuť /16.08.18
Tuňákové karbanátky

Tuňákové karbanátky

Výborné i jako svačinka


Podle receptu Yvony Sedláčkové z Písku

Všehochuť /16.08.18
Caprese z pečené řepy

Caprese z pečené řepy

Andrea Janáková, Polička

Všehochuť /16.08.18
Madlenky s perlou

Madlenky s perlou

Olga Pysarenko, Praha

Sladký život /16.08.18
Rumové kynuté koláče

Rumové kynuté koláče

Jitka Skálová, Rakovník

Sladký život /16.08.18
Brambory zapečené s mletým masem

Brambory zapečené s mletým masem

Vladimíra Wagnerová, Horní Jiřetín

Škola vaření /15.08.18
Bleskoví utopenci

Bleskoví utopenci

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Vaříme express /15.08.18
Rychlá omáčka s kuřetem

Rychlá omáčka s kuřetem

Milada Vavrošová, Ostrava

Vaříme express /15.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama