Reklama
Játrová omáčka
Fotogalerie:

Játrová omáčka

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Pochutnáváme si na ní pravidelně.

Dagmar Kallupová, Stod

Ingredience

  • 1 cibule
  • podle potřeby olej
  • 500 g kuřecí játra
  • špetka kmínu
  • sůl a pepř podle chuti
  • trocha vody
  • 1 - 2 lžíce tmavá jíška

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Cibulku nasekáme najemno a osmažíme ji na rozpáleném oleji. Játra omyjeme, podle potřeby nakrájíme na menší kousky a přidáme k cibulce. Okmínujeme podle chuti.
  2. Když jsou játra ze všech stran opečená, přidáme vodu a dusíme. Na závěr omáčku zahustíme tmavou jíškou, podle chuti osolíme a opepříme. Podáváme s rýží nebo s vařenými bramborami a zeleninou.


Pošli recept! 5/2012 (2.4.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Syrníky z tvarůžků

Syrníky z tvarůžků

Kdo má rád pikantní chuť tvarůžků, nechá se určitě nalákat mým receptem a ...
Za pár korun /19.08.09
Zeleninová polévka

Zeleninová polévka

Můžeš ji posypat osmaženou houskou.

Sylvie Jašková, Poděbrady

Za pár korun /08.07.15
Obalované špízy

Obalované špízy

Naše rodina má ráda kuřecí maso a sýry a v těchto špízech obojí ...

Za pár korun /22.07.16
Barevný salát z paprik

Barevný salát z paprik

Výborná příloha ke grilovanému masu.

Anna Šušláková, Most

Za pár korun /28.07.16
Kulajda s houbami

Kulajda s houbami

U nás nikdo nemá rád kopr, proto ho ani do této polévky nedávám.
Ilona ...
Za pár korun /22.12.11
Škvarkové jednohubky

Škvarkové jednohubky

Jednoduchá a výborná pochoutka. Zapíjíme ji dobrým pivem.
Jana Niemcová, ...
Za pár korun /22.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu