Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Jak na nejlepší bramborovou kaši
ZDROJ: Apetit
sdílet:
Zatím nehodnoceno
Do 20 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2101 kcal
Bílkoviny 44 g
Sacharidy 200 g
Tuky 120 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Lahodně krémová s porcí strouhaného parmazánu

Suroviny

oloupanéh, na kostky
máslo 100 g
nasekané
lze ohřát
nastrouhaný najemno
sůl
pepř
čerstvě drcený

Postup

1

1 Brambory vařte v rendlíku osolené vody na středním plameni 10 minut, doměkka. Slijte přes cedník, nechte důkladně okapat.

2 Potom vraťte brambory do ještě teplého rendlíku a třeste jím nad velkým plamenem asi půl minuty, aby se vypařily zbytky tekutiny. Sejměte z ohně.

3 Šťouchadlem brambory nahrubo rozmačkejte. Postupně přidávejte máslo a šťouchejte dohladka. Vlijte smetanu a vařečkou vymíchejte. Osolte a opepřete, vmíchejte parmazán.

Apetit magazín

AD
Velikonoce z porcelánu

Velikonoce z porcelánu

Jaro je již od nepaměti symbolem obnovy, nových začátků, probouzející se přírody. Přináší naději a víru v nové cykly, symbolizuje zrození. Den jarní rovnodennosti symbolicky znamená vítězství světla nad temnotou. Nejvýznamnějšími...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč