Reklama
Hanácké smradlavky
Fotogalerie:

Hanácké smradlavky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Po vaření nezapomeň důkladně vyvětrat!

Veronika Marková, Český Těšín

Ingredience

  • 1 balení tvarůžků (libovolných)
  • 1 velká cibule
  • 1 velká červená paprika
  • 4 kyselé okurky
  • 150 g uheráku
  • špetka soli a pepře
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžičky sladké papriky
  • podle potřeby olej
  • 8 plátků toastového chleba

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. 1. V hrnci si rozpálíme olej a na něm zpěníme na větší kousky nakrájenou cibuli. Přidáme na kostičky nakrájenou papriku, kyselé okurky a uherák. Chvíli vše společně opékáme. 

  2. 2. Potom podle chuti osolíme, opepříme, prolisujeme česnek, okořeníme sladkou paprikou a na závěr přidáme tvarůžky. Ty necháme trochu roztavit a stáhneme z plotny. Podáváme s opečenými toasty nebo topinkami.


Tip redakce

Tvarůžky mají ze všech sýrů nejméně tuku, takže pokud nepřidáme uherák, získáme poměrně lehké a zdravé jídlo.

Pošli recept! 6/2015 (4.5.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Korejské kořeněné okurky

Korejské kořeněné okurky

Osvěžující kořeněná pochoutka. Vance O'Reilly, Dobříš
Za pár korun /05.07.12
Pórková polévka

Pórková polévka

Podávám ji s opečenou houstičkou.

Monika Hnízdová, Stará Paka

Za pár korun /19.03.15
Cizrnová polévka s houbami

Cizrnová polévka s houbami

Neboj se cizrny, je opravdu dobrá.
Renata Slavíčková, Prostějov
Za pár korun /26.03.10
Jogurtový salát

Jogurtový salát

Dietní a přitom velmi dobrý!
Barbora Gavláková, Havířov
Za pár korun /22.02.10
Dýňová polévka se zázvorem

Dýňová polévka se zázvorem

Podle receptu

Františka Horváta z Kladna

Za pár korun /29.10.19
Závin s kopřivami

Závin s kopřivami

Jak nastane sezona mladých kopřiv, snažím se je využít na různé způsoby.
Soňa...
Za pár korun /21.04.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu