Reklama
Halušky se zelím II
Fotogalerie:

Halušky se zelím II

Monika Vosolsobě

Praha
Těsto si můžeš sama připravit nebo koupit polotovar.
Monika Vosolsobě, Praha

Ingredience

  • 8 brambory
  • 1 cibule
  • 1,5 hrnku mouka polohrubá
  • 1 vejce
  • 200 g slanina anglická
  • 1 sáček zelí kysané

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

35 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory nastrouháme, osolíme, zaděláme s moukou a vejcem. Lžičkou vykrajujeme nočky a vložíme do vroucí vody. Vaříme 2 minuty, scedíme a dáme do mísy. Na pánvi osmažíme cibuli s uzeninou, přidáme zelí a krátce povaříme. Směs dáme k haluškám, zamícháme a podáváme.

Pošli recept! 9/2008 (13.8.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Řepinky

Řepinky

Chutná a především zdravá večeře. Michal Machurka, Praha
Za pár korun /25.03.14
Bramborovo-tvarohové knedlíky

Bramborovo-tvarohové knedlíky

Dáváme jim přednost, protože jsou lehoučké.
Marie Kolářová, Dub nad Moravou
Za pár korun /21.04.10
Pivní palačinky se salátem

Pivní palačinky se salátem

Lehké zeleninové palačinky můžeme jíst i samotné. Ale jako přílohu k masu, ...
Za pár korun /10.09.10
Salát s feta sýrem

Salát s feta sýrem

Zbožňuju feta sýr. Jeho úžasná chuť se dá využít na mnoho způsobů. Používám ho ...
Za pár korun /15.12.08
Cuketová polévka

Cuketová polévka

Slupka cukety obsahuje nejvíc zdraví prospěšných látek.

Andrea Jílková, Polička

Za pár korun /21.04.16
Bramborové šišky se špenátem

Bramborové šišky se špenátem

Když nemám nakoupeno, tento recept přijde vhod.

Paula Mirabela Pleskač, České ...

Za pár korun /01.03.12
 

Nejnovější

Krémová karotková polévka

Krémová karotková polévka

Františka Hozáková, Zábřeh
Za pár korun /21.11.17
Skořicové rybky

Skořicové rybky

Vlasta Melechová, Mladá Boleslav

Škola vaření /21.11.17
Krevetový aspik

Krevetový aspik

Aneta Koukalová, Humpolec

Všehochuť /21.11.17
Mlíčí na toastu

Mlíčí na toastu

Míša Holubová, Jaroměř

Všehochuť /21.11.17
Sádláčky s marmeládou

Sádláčky s marmeládou

Upečeno podle receptu Alžběty Růžičkové z Brna

Sladký život /21.11.17
Puškvorcové sušenky

Puškvorcové sušenky

Helena Šafářová, Praha

Sladký život /21.11.17
Kávové řezy s mandlemi

Kávové řezy s mandlemi

Jana Heidingerová, Praha

Sladký život /21.11.17
Pučálka

Pučálka

Petra Galatičová, Kroměříž

Škola vaření /20.11.17
Vánočka

Vánočka

Zdeňka Pěstová, Větřní

Škola vaření /20.11.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1712_small

Vánoční cukroví

Nejkrásnější dny roku jsou za dveřmi. Dětské oči září, lidé jsou na sebe milejší a počasí venku nás skoro nutí se k někomu přitulit.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama