Reklama
Grilované brambory v alobalu s tvarohovým dipem
Fotogalerie:
 

Grilované brambory v alobalu s tvarohovým dipem

Jiřina Jirků
Jiřina Jirků
Nové Město na Moravě

Ke grilovanému masu to nejlepší!

Jiřina Jirků, Nové Město na Moravě

Ingredience

  • 12 ks středně velké brambory
  • 80 g máslo
  • 250 g tvaroh
  • 1 stroužek česnek
  • dle chuti pažitka
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • dle potřeby alobal

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

35 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory ve slupce pečlivě omyjeme, propícháme vidličkou a nakrojíme z jedné strany do kříže. Bramboru osolíme, položíme na ni kousek másla a zabalíme do alobalu. Stejný postup opakujeme pro zbylé brambory.
  2. Brambory položíme na rozpálený gril a grilujeme ze všech stran cca 35 minut (podle typu grilu). Mezitím si připravíme tvarohový dip. Smícháme tvaroh se špetkou soli a pepře. Přidáme rozdrcený česnek a na jemno nakrájenou pažitku.

  3. Hotové brambory sundáme z grilu, rozbalíme a do rozevřeného kříže vložíme tvarohový dip.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Dušené fazolové lusky

Dušené fazolové lusky

Chutné a lehké fazolové lusky můžeme podávat třeba s těstovinami. Michal Veselý, ...
Za pár korun /13.08.13
Jarní pomazánka s vejci

Jarní pomazánka s vejci

Hotová je za chvíli a díky ředkvičkám je plná vitaminů.

Helena Martínková, Nové ...

Za pár korun /31.03.17
Uzená polévka

Uzená polévka

S bylinkami je nejlepší.

Marika Hradečná, Andělská Hora

Za pár korun /14.02.16
Květák na karí

Květák na karí

Je skvělý s osmaženými kousky krůtího nebo kuřecího masa.

Irena Válová, ...

Za pár korun /27.05.16
Polévka z mletého masa

Polévka z mletého masa

Rychlá, levná a hlavně velice chutná.

Veronika Poláčková, Mýto

Za pár korun /05.01.17
Dýňové zelí se sekanou

Dýňové zelí se sekanou

Máš na zahrádce velkou dýni, a nevíš, co s ní? Zkus tento recept.
Květa...
Za pár korun /02.12.11
 

Nejnovější

Slané špenátové muffiny

Slané špenátové muffiny

Slávka Frančíková, Klatovy
Škola vaření /18.02.18
Voňavé těstoviny

Voňavé těstoviny

Jarmila Výskalová, Ostrava

Vaříme express /18.02.18
Prsíčka v omáčce ze žampionů

Prsíčka v omáčce ze žampionů

Dominika Legnerová, Česká Kamenice

Vaříme express /18.02.18
Krůtí stehno à la bažant

Krůtí stehno à la bažant

Nadivoko

Podle receptu Simony Vejvodové z Moravského Krumlova

Všehochuť /18.02.18
Vinná klobása v sýrovém těstíčku

Vinná klobása v sýrovém těstíčku

Romana Rubášová, Klatovy

Všehochuť /18.02.18
Krůtí srdíčka na karí

Krůtí srdíčka na karí

Karel Kroupa, Praha

Škola vaření /17.02.18
Bramborové taštičky

Bramborové taštičky

Hana Šátralová, Praha

Škola vaření /17.02.18
Teplá pórková pomazánka

Teplá pórková pomazánka

Lída Holubová, Pelhřimov

Vaříme express /17.02.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Levné dobroty

Znáte rčení „za málo peněz hodně muziky“? Tato věta se pro mě po Vánocích stává kuchařskou mantrou. V lednu mi vždy připadá, že si moje fantazie vzala dovolenou a účet si fouká bolístky.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama