Reklama
Gnocchi s červeným zelím a čubricou
Fotogalerie:

Gnocchi s červeným zelím a čubricou

Andrea Hochová
Andrea Hochová
Brněnec

Jednoduché, rychlé a levné. Červená řepa jídlo krásně rozzáří.

Andrea Hochová, Brněnec

Ingredience

  • 1 sáček červené zelí
  • 1 cibule
  • 150 g anglická slanina
  • dle chuti koření čubrica
  • 1 balení gnocchi
  • na smažení sádlo

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Na sádle zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli. Po chvíli přidáme rovněž na kostičky nakrájenou anglickou slaninu a osmahneme. Přimícháme červené zelí ze sáčku (není třeba použít celé, stačí polovina). Zasypeme čubricou, což je směs koření (sůl, saturejka, chilli, libeček, pískavice), podlijeme vodou a necháme dusit asi 15 minut.

  2. Mezitím dáme vařit gnocchi. Jsou hotové jakmile vyplavou na povrch - asi po třech minutách. Na závěr můžeme posypat strouhaným sýrem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Závin s kopřivami

Závin s kopřivami

Jak nastane sezona mladých kopřiv, snažím se je využít na různé způsoby. Soňa...
Za pár korun /21.04.10
Čočková polévka s mozzarellou

Čočková polévka s mozzarellou

Polévka je sytá a můžeme ji směle podávat jako hlavní chod.

Kateřina Pohlová, Velké ...

Za pár korun /28.08.14
Polévka s knedlíčky z nivy

Polévka s knedlíčky z nivy

Receptů na polévky mám spousty.

Stanislava Hrbáčková, Přeštice

Za pár korun /18.11.16
Šťáva z černého rybízu

Šťáva z černého rybízu

Recept mám po své babičce.

Martina Antalová, Odolena Voda

Za pár korun /24.08.15
Domácí pivní chléb

Domácí pivní chléb

Přejídá se ti moučný chléb z obchodu? Zkus si podle mého receptu upéct pivní ...
Za pár korun /28.02.10
Báč z brambor

Báč z brambor

Návrat k receptům našich babiček.
Věra Křížová, Hranice
Za pár korun /06.10.08
 

Nejnovější

Studený letní boršč

Studený letní boršč

Tuto osvěžující polévku podáváme dobře vychlazenou a ozdobenou zakysanou smetanou. ...
Všehochuť /28.06.17
Pečený pikantní králík

Pečený pikantní králík

Nejlepší je nechat králíka naloženého v marinádě přes noc.

Zuzana Travičková, ...

Škola vaření /27.06.17
Pohankové fašírky

Pohankové fašírky

Já je podávám s těstovinovým salátem.

Katarína Oelschlagerová, Ústí nad Labem

...
Zdravě a chutně /27.06.17
Plněné vepřové řízky

Plněné vepřové řízky

Do mouky lze přidat koření nebo bylinky.

Irena Majerová, Brno

Škola vaření /26.06.17
Jehněčí špízy

Jehněčí špízy

Grilujeme pomalu, aby bylo maso propečené.

Radim Slotek, Hradec Králové

Všehochuť /26.06.17
Noky se žampiony a uzeninou

Noky se žampiony a uzeninou

Noky si vždy koupím do zásoby, aby byly ve spíži stále k dispozici. Manžel pak vaří ...

Vaříme express /25.06.17
Pstruzi se žampiony

Pstruzi se žampiony

Ryby by měly být vypečené dozlatova.

Tereza Jarovská, Pelhřimov

Všehochuť /25.06.17
Placky z mladé cukety

Placky z mladé cukety

Ovoníš je trochou čerstvé majoránky.

Iveta Černohorská, Bechyně

Vaříme express /24.06.17
Bylinková vepřová roláda

Bylinková vepřová roláda

Do rolády někdy přidávám i míchaná vejce, je pak barevnější.

Markéta Halušková,...

Všehochuť /24.06.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1707_copy

Léto na talíři

Léto je tu! Dny jsou plné slunečních paprsků a všichni je chceme nasávat plnými doušky.

více
pr_speciallretro

Extra speciál Retro kuchařka

Vědci potvrdili, že většina vzpomínek je spojená s nějakou vůní. Zkus zavřít oči a zavzpomínej na babiččinu kuchyni. Co se ti vybaví?

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama