Reklama
Dýně hokkaido s vůní ořechů
Fotogalerie:

Dýně hokkaido s vůní ořechů

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Táňa Lišková, Velké Meziříčí

Ingredience

  • 1 malá dýně hokkaido
  • podle potřeby sůl
  • 4 lžíce ořechového nebo mandlového oleje
  • 400 g čerstvého sýra cottage

Doba přípravy

Počet porcí

2-4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Dýni omyjeme, rozkrojíme, vybereme semínka a dužinu nakrájíme na měsíčky. Kousky osolíme a položíme na rozpálený gril.

  2. Pečeme z každé strany asi 10 minut, až je dýně měkká.

  3. Na talíři dýni polijeme ořechovým nebo mandlovým olejem a ozdobíme čerstvým vychlazeným sýrem cottage.

Pošli recept! - Speciál - Léto (20.6.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Klobásové buchty

Klobásové buchty

Pohádková pochoutka pro všechny masožrouty. Lenka Maryášová, Slavičín
Za pár korun /27.04.15
Ředkvičková svačinka

Ředkvičková svačinka

Jsou levné a zdravé. Bylo by škoda je jíst jen s chlebem a máslem.
Za pár korun /08.08.14
Slaninové závitky

Slaninové závitky

Výborné jako příloha k hlavnímu jídlu nebo samotné k pivu.

Martina ...

Za pár korun /15.06.17
Hranolky z cukety

Hranolky z cukety

Tentokrát jsem zkusila každou porci zapéct do úhledné mřížky, šlo to dobře.

...

Za pár korun /07.08.16
Zeleninová tlačenka

Zeleninová tlačenka

Tvoji hosté si na ní jistě pochutnají.
Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou
Za pár korun /19.07.10
Pochoutka z uzeného masa s krupkami a zeleninou

Pochoutka z uzeného masa s krupkami a zeleninou

Jíme ji hlavně v zimě, je sytá a zahřeje. Máš-li ráda ostré, můžeš ji ...
Za pár korun /26.03.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu