Domácí tvaroháček
Fotogalerie:

Domácí tvaroháček

Irena Tománková
Irena Tománková
Znojmo
Děti si ho velmi oblíbili. Děláme z něj i osvěžující letní pohár s ovocem a šlehačkou.

Ingredience

  • 500 ml mléko
  • 1 sáček vanilkový pudink
  • 2 sáčky vanilkový cukr
  • 3 lžíce cukr krystal
  • 1 lžíce máslo
  • 1 tvaroh

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Pudinkový prášek rozmícháme společně s oběma cukry v mléku a uvaříme pundink. Ke konci varu vmícháme do pudinku máslo a za občasnoho míchání necháme pudink vychladnout. 

  2. Vychlazený pudink vyšleháme s tvarohem a necháme vychladit v lednici, aby dobře ztuhnul. Zdobíme čerstvým ovocem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tvarohové karbanátky

Tvarohové karbanátky

Chutně, rychle a levně! Ilona Šitinová, Náchod
Za pár korun /08.03.12
Vejce Benedict

Vejce Benedict

Tuto specialitu připravujeme během praxe ve čtyřhvězdičkovém hotelu.
Za pár korun /16.02.12
Krémová karotková polévka

Krémová karotková polévka

Františka Hozáková, Zábřeh

Za pár korun /21.11.17
Bylinkový chleba

Bylinkový chleba

Vlastnoručně upečený chleba vám bude chutnat vždycky lépe než kupovaný.
Lenka ...
Za pár korun /10.09.10
Květákové placičky

Květákové placičky

Po osmažení nech tuk okapat na ubrousku.

Markéta Blahničková, Soběslav

Za pár korun /25.11.15
Sójové kostky se žampiony v česnekovo-tymiánové omáčce

Sójové kostky se žampiony v česnekovo-tymiánové omáčce

Sójové kostky získají díky česneku výbornou chuť a oblíbí si je i "masožravci".

...

Za pár korun /25.09.14
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama