Reklama
Domácí langoše
Fotogalerie:

Domácí langoše

Alena Stibanová

Skorkov
Teplá večeře ze surovin, které bývají po ruce.
Alena Stibanová, Skorkov

Ingredience

  • 1 jogurt bílý
  • 1 kg mouka hladká
  • 50 g droždí
  • 4 lžíce olej
  • 1 lžička jedlá soda
  • 1 lžička sůl
  • 500 ml mléko
  • 100 g sýr na strouhání
  • trocha kečup
  • 4 stroužky česnek

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Do mísy dáme mouku, z droždí zaděláme kvásek, do mouky přidáme jogurt, olej, sodu a sůl. Zaděláme těsto a necháme ho 2 hodiny v lednici.
  2. Z těsta vyválíme placky, které usmažíme na oleji. Hotové langoše položíme na ubrousek odkapat a poté potíráme utřeným česnekem, kečupem a sypeme sýrem.

Pošli recept! 3/2009 (11.2.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sýrové karbanátky

Sýrové karbanátky

Smažíme zprudka, aby se neroztekly. Patricie Wagnerová, Prachatice
Za pár korun /03.12.14
Meruňkový nákyp

Meruňkový nákyp

Dětem chutná jako svačinka i večeře.
Zuzana Burianová, Praha
Za pár korun /19.11.10
Majolková bábovka

Majolková bábovka

Nikdo nepozná, že je z majolky...
Lenka Doležalová, Nechanice
Za pár korun /20.06.11
Polská okurková polévka

Polská okurková polévka

Je trochu neobvyklá, ale chutnala nám.

Lucie Mráčková, Rožnov po Radhoštěm

Za pár korun /28.08.16
Chlebové jednohubky

Chlebové jednohubky

Podáváme je k pivu nebo vínu.

Iveta Bílková, Kroměříž

Za pár korun /07.12.15
Houbový bramborák

Houbový bramborák

Nezapomeň je dobře zapít pivem.

Lenka Hajtmarová, Hlinsko

Za pár korun /01.02.16
 

Nejnovější

Plněné ovocné kytičky

Plněné ovocné kytičky

Jarní pohlazení Podle receptu Lucie Šulcové z Roztok u Prahy
Všehochuť /05.04.18
Kroupy s hráškem a hlívou

Kroupy s hráškem a hlívou

Marie Vávrová, Liberec

Za pár korun /04.04.18
Bezinkové šampaňské

Bezinkové šampaňské

Jana Šímová, Mariánské Lázně

Všehochuť /04.04.18
Chřest se smetanovou omáčkou

Chřest se smetanovou omáčkou

Lucie Bradáčová, Hlinsko

Vaříme express /03.04.18
Banánové lívanečky

Banánové lívanečky

Podle receptu

Jitky Novákové z Lovosic

Zdravě a chutně /03.04.18
Pečený losos s mandlemi

Pečený losos s mandlemi

Pro babičku

Podle receptu Ivy Blažejové z Trutnova

Všehochuť /02.04.18
Knedlíky z polenty

Knedlíky z polenty

Hana Záběšáková, Praha

Všehochuť /02.04.18
Zvířátkové muffiny

Zvířátkové muffiny

Romana Hradecká, Tábor

Všehochuť /02.04.18
Sýrové kuličky v ředkvičkovém salátu

Sýrové kuličky v ředkvičkovém salátu

Zuzka má kromě Pošli recept! na povel ještě spoustu dalších časopisů. Řeší hlavně ...

Zdravě a chutně /01.04.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Velikonoce

Velikonoce jsou tady! Příroda vytáhla svou duhovou paletu a připomněla nám, jak je toto období krásné. My hospodyňky se také nedržíme zpět a s barvičkami se vyřádíme na skořápkách vajec. A co muži? Ti zase trochu zmalují nás. Je to opravdu pestrá část roku! Přeji vám, ať si ji užijete ve zdraví se svými blízkými a nad něčím chutným k zakousnutí. Šťastné Velikonoce!

více
rychle_moucniky

Pošli recept extra speciál Rychlé moučníky

Poslední dobou často slýchám, že cukr je zabiják, nejhorší zlo ze všech zel. No dobře, určitě se nic nemá přehánět, ale přiznejme si, že pokud si občas dopřejeme nějakou sladkou dobrůtku, život hned vypadá tak nějak líp. Takový malý příjemný hřích, jako je vydařená bábovka, kousek štrúdlu, rolády či dortíku, určitě nikomu neuškodí. Tak se v klidu pusťte  do pečení a nechte si chutnat!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama