Reklama
Reklama
Ďáblovo oko
Fotogalerie:

Ďáblovo oko

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Vypadá hrozivě, chutná božsky.
Karel Paseka, Řepníky

Ingredience

  • 1 cibule
  • 150 g sýr
  • 1 lžička ocet
  • 2 hrnky mouka polohrubá
  • 1 vejce
  • 2 lžíce olej
  • 1 paprika
  • 2 vejce vařená
  • 1/2 hrnku voda
  • 200 g salám točený

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Těsto hněteme, až se přestane lepit. Necháme odležet. Rozválíme ho na placku. Polovinu posypeme částí sýra a poklademe paprikou. Přidáme salám v celku a ze strany obložíme krájenými vejci. Navrch dáme cibuli. Osolíme, opepříme a opaprikujeme. Dáme zbytek sýra a přeložíme volnou polovinou placky. Potřeme vajíčkem a posypeme kmínem. Pečeme na 180°C

Pošli recept! 11/2007 (17.10.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vylepšená hermelínová pomazánka

Vylepšená hermelínová pomazánka

Nejlepší je s domácím chlebem. Květa Šindelářová, Praha
Za pár korun /02.02.17
Mangoldová polévka

Mangoldová polévka

Je u nás velmi oblíbená.

Anna Ešnerová, Hradec Králové

Za pár korun /10.12.12
Žuvka

Žuvka

Tradiční východoslovenská polévka.

Tasia Miturová, Bartošovice

Za pár korun /02.10.13
Rajčata plněná mletým masem

Rajčata plněná mletým masem

Čerstvá rajčata jíme jen v létě, když je sklidíme na zahrádce přímo z keříků. ...
Za pár korun /22.04.12
Rychlá svačinka

Rychlá svačinka

Čínské zelí máme v salátech rádi.

Aneta Bartušková, Bítovčice

Za pár korun /11.02.17
Uzená polévka

Uzená polévka

S bylinkami je nejlepší.

Marika Hradečná, Andělská Hora

Za pár korun /14.02.16
 

Nejnovější

Kapr s bramborovým salátem

Kapr s bramborovým salátem

Ověřená klasika Anna Habřinová, Sokolov
Škola vaření /23.12.18
Vídeňský řízek Diplomat

Vídeňský řízek Diplomat

Jarka Dlouhá, Brno

Všehochuť /20.12.18
Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Závitky z tresky s kaparovou omáčkou

Originální

Iva Hajná, Tábor

Všehochuť /19.12.18
Losos à la Capri s brambory

Losos à la Capri s brambory

Pro labužníky

Jindra Setřelová, Ostrov


Všehochuť /19.12.18
Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš

Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna

Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama