Cibulové bramboráky
Fotogalerie:

Cibulové bramboráky

Kristýna Kargerová

Nětčice
Bramborák jíme rádi a připravujeme ho různě. Cibulový je náš oblíbený.
Kristýna Kargerová, Nětčice

Ingredience

  • 250 g mouka hladká
  • 4 vejce
  • dle chuti paprika červená
  • dle chuti majoránka
  • 4 cibule velká
  • trocha sůl
  • 2 palice česnek
  • 7 brambory
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Oloupeme brambory i cibuli a nadrobno je rozmixujeme.
  2. Přidáme vejce, hladkou mouku‚ česnek‚ papriku a majoránku. Směs promícháme a bramboráky smažíme na rozpáleném oleji.

Pošli recept! 4/2010 (10.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kedlubnové řízečky

Kedlubnové řízečky

Máš-li ráda zeleninu, určitě si smlsneš. Masožroutům přibal ke kedlubně plátek ...
Za pár korun /30.04.14
Vývar z krůtích krků

Vývar z krůtích krků

Mám ho ze všech vývarů nejradši. Je silný a opravdu chutný.
Marcela Voláková, ...
Za pár korun /26.03.10
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky

Vývar by se správně neměl vůbec vařit – pouze jemně probublávat. Jedině tak ...
Za pár korun /14.06.11
Ředkvičky dušené jako houby

Ředkvičky dušené jako houby

Pokud máme větší úrodu ředkviček, rádi připravujeme tento recept.

Hana Bílá, ...

Za pár korun /30.09.14
Selská omeleta

Selská omeleta

Rychlá, levná a velmi chutná večeře.

Zuzana Kuzníková, Orlová - Lutyně 

Za pár korun /21.08.12
Rizoto s červenou řepou

Rizoto s červenou řepou

Má úžasnou barvu, už jen díky ní se člověku sbíhají sliny.

Anna Schmidtová, Tábor

...
Za pár korun /17.04.16
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama