Reklama
Cibulánky
Fotogalerie:

Cibulánky

Lenka Danišová

Jirkov
Nejlepší jsou druhý den, pěkně odleželé.
Lenka Danišová, Jirkov

Ingredience

  • 500 g cibule
  • 4 lžíce olej
  • 250 g tvaroh tučný
  • 250 g mouka žitná
  • 100 g sýr eidam
  • dle chuti muškátový květ
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • dle potřeby tuk na vymázání plechu

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na větší kostičky.
  2. Na pánvi ji necháme na oleii zesklovatět a mírně prochladlou ji smícháme s tvarohem a moukou. Osolíme a přidáme dle chuti koření.
  3. Namočenýma rukama rozprostřeme na vymazaný plech. Posypeme strouhaným sýrem. Pečeme při 200 °C asi 25 minut (dokud sýr nezezlátne).

Pošli recept! 4/2011 (8.3.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pomazánka à la humr

Pomazánka à la humr

Pošmákni si, je dobrá a zdravá. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Za pár korun /28.06.13
 Krémová polévka

Krémová polévka

Výtečná podzimní dobrota.

Karolína Poledníková, Vřesina

Za pár korun /15.11.14
Sójový katův šleh

Sójový katův šleh

Můžeš použít i klasické koření na čínu.

Štěpánka Hegrová, Bílina

Za pár korun /10.06.14
Oříškové taštičky

Oříškové taštičky

Nejsou příliš sladké, můžeš je před podáváním pocukrovat.

Lucie Exnerová, ...

Za pár korun /20.07.16
Vroubkované brambory na zelí

Vroubkované brambory na zelí

Kysané zelí jíme v zimě co nejčastěji.

Hana Svatušková, Ostrava

Za pár korun /17.11.16
Jarní vajčkový salát.

Jarní vajčkový salát.

Vajíčkový salát je nejlepší domácí.
Za pár korun /27.02.17
 

Nejnovější

Pistáciová srdíčka

Pistáciová srdíčka

Z lásky k našim blízkým Podle receptu Sylvie Hoškové z Mladé ...
Sladký život /22.11.19
Plněný adventní věnec

Plněný adventní věnec

Jiřina Vurbsová, Kadaň

Všehochuť /21.11.19
Likér z ledových kaštanů

Likér z ledových kaštanů

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /20.11.19
Tvarohová štóla

Tvarohová štóla

Podle receptu

Věry Veselé z Havířova

Sladký život /20.11.19
Bílkové vánoční bábovičky

Bílkové vánoční bábovičky

Když zavoní purpura

Podle receptu Jany Hůlkové z Tábora

Sladký život /18.11.19
Dýňový závin s kokosem

Dýňový závin s kokosem

Lehký a krásně křehký

Tereza Mrowiecová, Karviná

Sladký život /02.11.19
Ořechové tartaletky

Ořechové tartaletky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /02.11.19
Jablkový koláč s mákem

Jablkový koláč s mákem

Božena Kolářová, Pouště

Sladký život /02.11.19
Rozinková bábovka

Rozinková bábovka

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /01.11.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama