Reklama
Cibulánky
Fotogalerie:

Cibulánky

Lenka Danišová

Jirkov
Nejlepší jsou druhý den, pěkně odleželé.
Lenka Danišová, Jirkov

Ingredience

  • 500 g cibule
  • 4 lžíce olej
  • 250 g tvaroh tučný
  • 250 g mouka žitná
  • 100 g sýr eidam
  • dle chuti muškátový květ
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • dle potřeby tuk na vymázání plechu

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupeme a nakrájíme na větší kostičky.
  2. Na pánvi ji necháme na oleii zesklovatět a mírně prochladlou ji smícháme s tvarohem a moukou. Osolíme a přidáme dle chuti koření.
  3. Namočenýma rukama rozprostřeme na vymazaný plech. Posypeme strouhaným sýrem. Pečeme při 200 °C asi 25 minut (dokud sýr nezezlátne).

Pošli recept! 4/2011 (8.3.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Škvarkové placky

Škvarkové placky

Peču je manželovi a synu Vojtíškovi. Martina Vlasáková,  Opočnice
Za pár korun /16.01.10
Houbové košíčky

Houbové košíčky

V lese hledám nejen houby, ale i borůvky na marmeládu.

Ilona Skácelová, Mělník

Za pár korun /18.09.17
Šťouchané brambory se slaninou a mamgoldem

Šťouchané brambory se slaninou a mamgoldem

Mám na zahrádce dost mangoldu, tak ho přidávám kam se dá. V bramborách skvěle vynikne.

...
Za pár korun /09.10.12
Brambory s paprikou

Brambory s paprikou

Do hotového jídla můžeš vmíchat stroužek česneku.

Lída Holubová, Pelhřimov

...
Za pár korun /25.04.17
Uzené rizoto

Uzené rizoto

S rýží se dá čarovat na mnoho způsobů.

Renata Stopková, Dolní Dunajovice

Za pár korun /01.02.17
Domácí křenové zelí

Domácí křenové zelí

Svetlana Kravchenko, Ostrava

Za pár korun /09.10.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu