Reklama
Reklama
Chorošovec na cibuli
Fotogalerie:

Chorošovec na cibuli

Hana Kupková
Hana Kupková
Ostrava-Poruba

Pozor, jídla z chorošovce nesmíš zapíjet alkoholem, a to ani pivem.

Hana Kupková, Ostrava

Ingredience

  • Ingredience
  • plátek máslo
  • 500 g chorošovec sírový či jiné čerstvé houby
  • 2–3 cibulka s natí
  • 1–3 rajčata
  • 2–3 ředkvičky
  • trocha sůl
  • 600 g uvařené brambory
  • 2 lžíce majoránka
  • trocha olej

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Houby očistíme a nasekáme. Podusíme je na másle, mírně podlijeme vodou a osolíme. Přidáme nasekanou cibulku, rajčata a ředkvičky a orestujeme.

  2. Podáváme s majoránkovými brambory. Dělám je tak, že nejlépe den předem uvařené brambory posypu hustě majoránkou a opeču je zprudka na oleji.

Pošli recept! 7/2012 (4.6.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí křídla v pikantní medové omáčce

Kuřecí křídla v pikantní medové omáčce

Tuto pochoutku je výborné zapít pivem. Gabriela Zettlová, Jindřichův Hradec
Za pár korun /29.08.14
Plněná vejce s kukuřicí

Plněná vejce s kukuřicí

Můžeš je dochutit špetkou chilli.

Karolína Kadlecová, Vyškov

Za pár korun /03.02.14
Kedlubnové placičky

Kedlubnové placičky

Zeleninové karbanátky jsem nejdřív dělala z kapusty. Z kedluben jsou ještě ...
Za pár korun /03.04.09
Tajemství

Tajemství

Recept jsem si dovezl z Holandska.

Václav Spal, Rakovník

Za pár korun /25.09.13
Šátečky plněné špenátem a šunkou

Šátečky plněné špenátem a šunkou

Šátečky se hodí jako rychlé řešení pro nečekanou návštěvu a jsou výborné.

Jana ...

Za pár korun /21.02.13
Kefírová buchta s borůvkami

Kefírová buchta s borůvkami

Borůvky lze nahradit jakýmkoliv ovocem.

Jitka Wilderová, Polička

Za pár korun /12.06.16
 

Nejnovější

Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna
Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
Pravý vídeňský závin

Pravý vídeňský závin

Sylva Krejcarová, Beroun

Všehochuť /07.12.18
Medailonky na sušených rajčatech

Medailonky na sušených rajčatech

Podle receptu

Tomáše Hejkala z Karviné

Všehochuť /07.12.18
Ořechové chrastí

Ořechové chrastí

Bohuslava Čeganová, Ostrava

Sladký život /07.12.18
Valašská štědrovka

Valašská štědrovka

Eva Filipková, Znojmo

Škola vaření /06.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama