Reklama
Česnekovo-sýrové jednohubky
Fotogalerie:

Česnekovo-sýrové jednohubky

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Počítej s tím, že tyto jednohubky mají říz. Nezapomeň si připravit něco na zapití.
Monika Bartošová, Most

Ingredience

  • 5 rohlíky
  • 3 stroužky česnek
  • 150 g sýr tvrdý
  • 2-3 lžíce majonéza
  • špetka pepř mletý
  • několik kousků anana kompot ananasový

Doba přípravy

Počet porcí

35

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Rohlíky nakrájíme na kolečka.
  2. Sýr nastrouháme na jemném struhadle, česnek oloupeme a prolisujeme. Smícháme nastrouhaný sýr, česnek a majolku.
  3. Pomocí vidličky naneseme vrstvu pomazánky na kolečka rohlíků, posypeme nahrubo mletým pepřem a na každé kolečko dáme kousek ananasu.
  4. Ananas připevníme k rohlíku párátkem a jednohubky můžeme podávat.

    TIP: Pomazánka výrazně chutná po česneku, měla by se uchovávat v chladu.

Pošli recept! - Speciál - Silvestrovské pohoštění (8.12.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Dýňová polévka

Dýňová polévka

Naše nejoblíbenější polévka Dagmar Mikkolášková, Kladno
Za pár korun /13.07.14
Smažené cibulové kroužky

Smažené cibulové kroužky

Když ke kroužkům přidáte bramborovou kaši, pochutnáte si na levném, moc dobrém a ...
Za pár korun /12.07.13
Cuketové medailonky

Cuketové medailonky

Tyto bramboráčky jsou daleko šťavnatější.
Markéta Nováková,
Nová Včelnice
...
Za pár korun /19.11.10
Pirožky

Pirožky

Podáváme je polité máslem nebo opečené na pánvi se sklenicí mléka.

Edita Ryšavá, ...

Za pár korun /05.06.15
Krabí  kremrole

Krabí kremrole

Bez těchto kremrolí se neobejde žádná party.
Ivana Bartušková, Bítovčice ...
Za pár korun /10.09.10
Polévka s jablkem a vejci

Polévka s jablkem a vejci

Jarmila Všelíčková, Praha

Za pár korun /12.03.18
 

Nejnovější

Sládkovo tajemství

Sládkovo tajemství

Karolína Rýznarová, Šumperk
Za pár korun /20.02.20
Zapečené cibule s bešamelem

Zapečené cibule s bešamelem

Podle receptu

Bohdany Kučerkové ze Sušice

Za pár korun /20.02.20
Cibulová pomazánka

Cibulová pomazánka

Nela Vlčková, Třeboň

Za pár korun /20.02.20
Kuře na česneku a jablkách

Kuře na česneku a jablkách

Iveta Bílková, Kroměříž

Škola vaření /20.02.20
Voňavé řízečky v sezamu

Voňavé řízečky v sezamu

Kristýna Michalcová, Slaný

Vaříme express /20.02.20
Polenta s česnekovým chilli olejem

Polenta s česnekovým chilli olejem

Podle receptu Šárky Piskáčkové z Krnova
Zdravě a chutně /20.02.20
Salát se sušenými olivami

Salát se sušenými olivami

Radka Vodňanová, Liberec

Zdravě a chutně /20.02.20
Krůtí směs s hlívou

Krůtí směs s hlívou

Anna Fajtová, Praha

Vaříme express /19.02.20
Noky s omáčkou

Noky s omáčkou

Vratilav Horký, Sokolov

Vaříme express /19.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama