Reklama
Čertovská jatýrka
Fotogalerie:
 

Čertovská jatýrka

Jana Tomikowská
Jana Tomikowská
Orlová-Lutyně

Tento recept je dobrý, nenáročný na přípravu a všichni kdo mají rádi játru si pochutnají. Jako přílohu můžete zvolit i těstoviny.

Jana Tomikowská, Orlová - Lutyně

Ingredience

  • 500 g kuřecí játra
  • 250 ml smetana
  • 1/4 lžičky chilli
  • trochu pepř
  • 2 lžičky mletá sladká paprika
  • 1 cibule
  • 1 lžička vegeta

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Nejprve si nakrájíme cibuli na malé kostičky a játra na malé kousky.
  2. krok2 Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibulku. Až zesklovatí, přidáme mletou papriku a chilli, krátce osmahneme a zalijeme jednou sklenkou vody. Přidáme na kousky pokrájená játra, ochutíme pepřem a dusíme do změknutí.
  3. Nakonec zalijeme smetanou a necháme přejít varem. Odstavíme a dochutíme vegetou. Podáváme s rýží.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krabí  kremrole

Krabí kremrole

Bez těchto kremrolí se neobejde žádná party. Ivana Bartušková, Bítovčice ...
Za pár korun /10.09.10
Houby na smetaně

Houby na smetaně

Jsem nadšená houbařka a houby miluji čerstvé i nakládané. Tento recept je ...
Za pár korun /15.12.08
Knedlíčky s mrkví

Knedlíčky s mrkví

Výborné jsou polité ovocnou šťávou.
Marta Mrázková, Petřvald
Za pár korun /27.12.11
Žloutková polévka

Žloutková polévka

Tato jemná polévka ve mně probouzí vzpomínky na dětství.

Jana Dlasková, Hodonín

Za pár korun /25.03.16
zapečená brokolice po česku

zapečená brokolice po česku

Jednoduchý recept pro začátečníky.

Lucie Mrkvičková, Hrobčice

Za pár korun /10.06.12
Kompot z rynglí

Kompot z rynglí

Milujeme kompoty z peckovitého ovoce.
Jitka Horynová, Rokycany
Za pár korun /12.12.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu