Reklama
Celerové karbanátky
Fotogalerie:

Celerové karbanátky

Vendula Dandová

Žihobce
K obědu nemusí být vždycky maso.
Vendula Dandová, Žihobce

Ingredience

  • 300 g celer
  • 100 g salám měkký
  • 100 g sýr eidam
  • 2 vejce
  • 1 lžíce mouka polohrubá
  • hrst strouhanka
  • špetka sůl
  • 4 stroužky česnek
  • 1 lžička majoránka
  • svazek petrželka

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Celer umeleme, sýr a salám nastrouháme najemno, česnek prolisujeme. Přidáme ostatní ingredience a zamícháme.
  2. Tvoříme malé karbanátky. Obalíme je ve strouhance a smažíme na rozpáleném oleji. Pozor! Musíme začít smažit hned po zamíchání, jinak těsto zřídne.

Pošli recept! 6/2010 (12.5.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Citronové špagety

Citronové špagety

Kombinace těstovin a kyselého citronu se může zdát na první pohled zvláštní,...
Za pár korun /14.11.15
Vajíčková pomazánka dvakrát jinak

Vajíčková pomazánka dvakrát jinak

Připraveno podle receptu

Blanky Růžičkové z Chomutova

Za pár korun /23.03.18
Pivní chléb se salámem

Pivní chléb se salámem

Chlebík, který můžeš jíst samotný, a stejně se budeš olizovat. Nejlepší je ...
Za pár korun /31.05.10
Papriky se zelím

Papriky se zelím

Jíme je s chlebem nebo jako přílohu.

Jaroslava Mudrochová, Trutnov

Za pár korun /21.10.15
Hrnková bábovka bez vážení

Hrnková bábovka bez vážení

Když už peču, chci, aby to bylo rychlé.
Kateřina Dobrá, Nová Paka
Za pár korun /26.04.10
Grilované brambory v alobalu s tvarohovým dipem

Grilované brambory v alobalu s tvarohovým dipem

Ke grilovanému masu to nejlepší!

Jiřina Jirků, Nové Město na Moravě

Za pár korun /05.09.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu