Reklama
Brokolicový nákyp s nivou
Fotogalerie:

Brokolicový nákyp s nivou

Eliška Hirková
Eliška Hirková
Jindřichův Hradec

Možno podávat s bramborem nebo samotné, za tepla i za studena. Niva lze nahradit jakýmkoliv jiným sýrem.

Eliška Hirková, Jindřichův Hradec

Ingredience

  • 1 větší brokolice
  • 5 vejce
  • 200 g niva
  • 200 g šunka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Brokolici nakrájíme na menší kousky necháme vařit 10-15min - nejlépe v páře, zachová si tak svou chuť. Mezitím rozklepneme vajíčka a v misce je smícháme s nastrouhaným sýrem a šunkou.
  2. Když je brokolice měkká podle našich představ, vložíme ji do vymazané zapékací mísy a přelijeme připravenou směsí. Necháme cca 10min zapéct.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rumcajs salát

Rumcajs salát

Salát je rychlý, chutný a víme, co si do něj dáme. Anna Šušláková, Most
Za pár korun /08.04.17
Slaninovo-sýrové bulky

Slaninovo-sýrové bulky

Všem chutnají třeba i samotné.

Lenka Maryášová, Slavičín

Za pár korun /30.07.16
Růžovková čalamáda

Růžovková čalamáda

Výborně se hodí k masu.
Stanislava Suková, Hradec Králové
Za pár korun /14.11.11
Zapečená jablka se sněhem

Zapečená jablka se sněhem

Zdravý ovocný zákusek po dobrém obědě ti linii rozhodně nezničí.
Veronika ...
Za pár korun /03.02.10
Cuketová pomazánka

Cuketová pomazánka

Hodí se k ní toasty nebo opečené bílé pečivo.

Jana Považanová, Bratislava

Za pár korun /08.09.16
Nadívané cibule

Nadívané cibule

Myslím, že toto jednoduché jídlo zachutná i těm, kteří cibuli nepovažují za svoji ...
Za pár korun /02.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu