Reklama
Brokolice ve vaječné omeletě
Fotogalerie:

Brokolice ve vaječné omeletě

Olga Šimperová
Olga Šimperová
Rajhradice

Když nevíš, co připravit k večeři...

Olga Šimperová, Rajhradice

Ingredience

  • Ingredience
  • 1 brokolice
  • trocha sůl
  • podle potřeby olej
  • 1 menší cibule
  • 6 vejce
  • podle chuti pepř
  • trocha nasekaná petrželová nať nebo jiné bylinky

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Brokolici opláchneme, rozdělíme na kousky a povaříme v osolené vodě do poloměkka. Necháme ji vychladnout a pokrájíme nadrobno.

  2. Do hlubší pánve nalijeme trochu oleje, nasypeme nakrájenou cibulku a necháme ji zpěnit. Přidáme brokolici a chvíli smažíme. Potom ji zalijeme rozšlehanými vejci ochucenými solí a pepřem.

  3. Nakonec omeletu ještě posypeme nasekanou petrželovou natí. Podáváme se zeleninovým salátem a s pečivem.

Pošli recept! 7/2012 (4.6.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Mrkvová polévka se zázvorem

Mrkvová polévka se zázvorem

Příjemně tě zahřeje. Jana Máchová, Sedlčany
Za pár korun /10.02.14
Křídla v ostrém jogurtu

Křídla v ostrém jogurtu

Jana Dorazínová, Orlová

Za pár korun /19.02.19
Osvěžující jahodový sirup

Osvěžující jahodový sirup

Gabriela Jílková, Polička

Za pár korun /29.06.18
Česnekové noky

Česnekové noky

Z brambor se dá čarovat! I když noky nemá někdo příliš rád, na tomto ...
Za pár korun /16.06.12
Sváteční vaječná smaženice

Sváteční vaječná smaženice

Připravuji ji hlavně na Velikonoční pondělí nebo jiné svátky.

Miroslava Vitoslavská, ...

Za pár korun /27.03.14
Kapustové karbanátky

Kapustové karbanátky

Hodí se k obědu i jako chuťovka ke svačině.
Lenka Vyčítalová, Lomnice
Za pár korun /19.11.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu