Reklama
Reklama
Brambory s tofu
Fotogalerie:

Brambory s tofu

Mária Maňková

Sučany
Je to skvělá bezmasá a zdravá večeře.
Mária Maňková, Sučany

Ingredience

  • 2 ks tofu
  • 2 vejce vařená
  • 1 vejce
  • 4 brambory vařené
  • 250 ml mléko
  • 1 mrkev
  • špetka sůl
  • 20 g máslo
  • pár kapek olej

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Na vymaštěný pekáč ­po­klademe vrstvu na ko­lečka nakrájených uvařených brambor. Na ně navrstvíme nakrájené tofu, pak vrstvu nakrájených uvařených vajec a zase vrstvu brambor. Takto připravené jídlo zalijeme vejcem rozšlehaným v osoleném mléce.
  2. Vše pokropíme trochou oleje a upečeme v předehřáté troubě. Jídlo ozdobíme na másle podušenými kolečky mrkve a podáváme nejlépe s bramborovou kaší.

Pošli recept! 4/2009 (11.3.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špekáčkové špízy

Špekáčkové špízy

Hodí se k nim hořčice a kečup. Lucie Novotná, Most
Za pár korun /14.07.16
Banánový salát s karí

Banánový salát s karí

Podáváme dobře vychlazený.

Daniela Flanderková, Bakov nad Jizerou

Za pár korun /04.02.17
Sváteční příloha k pečenému masu

Sváteční příloha k pečenému masu

Kuličky se mohou podávat i na sladko jako hlavní jídlo

Za pár korun /10.06.12
Bramborovo-zeleninové karbanátky

Bramborovo-zeleninové karbanátky

Podle receptu

Jitky Hoffmanové z Vyškova

Za pár korun /10.03.18
Kedlubnové zelí se špekem a špeclemi

Kedlubnové zelí se špekem a špeclemi

Místo špeclí tak můžeš připravit i špagety.

Alena Votrubová, České Budějovice

Za pár korun /13.03.16
Vroubkované brambory na zelí

Vroubkované brambory na zelí

Kysané zelí jíme v zimě co nejčastěji.

Hana Svatušková, Ostrava

Za pár korun /17.11.16
 

Nejnovější

Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice
Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Podle receptu

Ivany Samkové ze Zábřehu

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama