Ingredience
- 2 mrkev
- 1 petržel
- 1/4 celer
- 250 g majonéza
- 1 kg brambory
- pepř
- sůl
- 250 g cizrna
- 5 okurky sterilované
- 1 plechovka kukuřice sterilovaná
- 2 lžíce hořčice plnotučná
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Cizrnu přes noc namočíme do studené vody, aby změkla (nevaříme).
-
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na malé kostičky.Mrkev, celer a petržel uvaříme téměř doměkka a vychladlé nakrájíme spolu s okurkami na kostičky.
-
Vše smícháme s kukuřicí, hořčicí, majolkou, osolíme a opepříme.
Podáváme s čerstvým pečivem nebo ke smažené rybě.