Reklama
Bramborový krém s cibulí
Fotogalerie:

Bramborový krém s cibulí

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Jednoduchá, rychlá příprava a všem chutná.

Markéta Musilová, Koryčany

Ingredience

  • 3 velké brambory
  • 4 velké cibule
  • 750 ml vody
  • podle potřeby sůl
  • podle chuti čerstvě mletý pepř
  • 2 lžíce zakysané smetany
  • trocha oleje na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a dáme do hrnce. Cibuli oloupeme, jednu
    dáme stranou, tři nakrájíme nahrubo a přidáme k bramborám. Zalijeme vodou, podle vlastní chuti osolíme, opepříme a uvaříme doměkka. 

  2. 1. Vše důkladně rozmixujeme a přimícháme zakysanou smetanu. Poslední cibulku nakrájíme na kolečka a osmažíme na troše oleje dozlatova. Rozdělíme na porce a přímo na talíři polévku posypeme osmaženou cibulkou.

Pošli recept! - Speciál - Brambory (14.9.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jihočeské zelňáky

Jihočeské zelňáky

Vyzkoušej je, jsou opravdu výborné, navíc úplně jednoduché. Karel Kroupa, Praha
Za pár korun /05.02.13
Fazolové lusky na smetaně

Fazolové lusky na smetaně

Je to dietní, chutné, levné a rychlé jídlo, které zvládne připravit každý.

Pavlína ...

Za pár korun /05.10.12
Pórek v bešamelovém kabátku

Pórek v bešamelovém kabátku

Dostat do dětí zeleninu je u nás dost velký problém. Proto musím hledat různé způsoby,...
Za pár korun /20.01.14
Žuvka

Žuvka

Tradiční východoslovenská polévka.

Tasia Miturová, Bartošovice

Za pár korun /02.10.13
Plněné rohlíky

Plněné rohlíky

Po vánočním přejídání přijdou k chuti.
Šárka Osmánková, Tísek
Za pár korun /22.02.10
Grenadýr

Grenadýr

Jistě se ti už stalo, že při vaření zbyly vařené brambory a těstoviny. Když je ...
Za pár korun /05.12.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu