Reklama
Bramborové knedlíky
Fotogalerie:

Bramborové knedlíky

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Lahůdka pro věčně hladové krky – zasytí.
Iveta Musilová, Jihlava

Ingredience

  • 1 cibule
  • salám drůbeží
  • 1 lžíce olej
  • 2 lžíce strouhanka
  • 1 knedlíky bramborové v prášku

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájený salám, osmahneme a necháme vychladnout. Pak přidáme tolik strouhanky, aby se nám náplň spojila, přisolíme. Těsto vyválíme na placku, nakrájíme na čtverce, na každý čtverec dáme lžičku náplně a tvarujeme knedlíky. Vaříme ve vroucí osolené vodě asi 15 minut. Knedlíky podáváme s osmaženou cibulí a kouskem opečeného salámu a s dušeným zelím.

Pošli recept! 3/2008 (13.2.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

zapečená brokolice po česku

zapečená brokolice po česku

Jednoduchý recept pro začátečníky. Lucie Mrkvičková, Hrobčice
Za pár korun /10.06.12
Šťáva z černého rybízu

Šťáva z černého rybízu

Recept mám po své babičce.

Martina Antalová, Odolena Voda

Za pár korun /24.08.15
Jahodovo-jablečný kompot

Jahodovo-jablečný kompot

Jahody patří k mému nejoblíbenějšímu ovoci, a proto jsem moc ráda, když po ...
Za pár korun /12.12.08
Květák na karí

Květák na karí

Je skvělý s osmaženými kousky krůtího nebo kuřecího masa.

Irena Válová, ...

Za pár korun /27.05.16
Zeleninová polévka

Zeleninová polévka

Je hustá a vydatná, dá se jíst i s bagetkou.

Kristýna Vajsová, České ...

Za pár korun /29.06.17
Provensálské bagety

Provensálské bagety

Dají se jíst samotné, ale já je mám nejraději s balkánským sýrem nakrájeným na ...

Za pár korun /28.02.12
 

Nejnovější

Pizza od Adélky

Pizza od Adélky

Adéla Picálková, Babice
Škola vaření /19.01.18
Domácí prejt

Domácí prejt

Květa Šindelářová, Praha

Škola vaření /19.01.18
Fazolová pizza

Fazolová pizza

Hana Kupková, Ostrava-Poruba

Vaříme express /19.01.18
Hovězí karbanátky s pivem

Hovězí karbanátky s pivem

Podle receptu

Marie Hlaváčkové z Humpolce

Vaříme express /19.01.18
Lotrinský koláč - quiche

Lotrinský koláč - quiche

Kamila Sovová, Praha

Všehochuť /19.01.18
Zapečená vinná klobása

Zapečená vinná klobása

Klára Špačková, Jindřichův Hradec

Všehochuť /19.01.18
Kakaová pěna se sušenkami a mátou

Kakaová pěna se sušenkami a mátou

Helena Stoklasová, Ostrava

Sladký život /19.01.18
Houbová kolečka

Houbová kolečka

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Vaříme express /18.01.18
Pizza košíčky

Pizza košíčky

Připraveno podle receptu

Šárky Červenkové ze Strakonic

Vaříme express /18.01.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Levné dobroty

Znáte rčení „za málo peněz hodně muziky“? Tato věta se pro mě po Vánocích stává kuchařskou mantrou. V lednu mi vždy připadá, že si moje fantazie vzala dovolenou a účet si fouká bolístky.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama