Reklama
Bramborová kapsa plněná s hermelínem
Fotogalerie:

Bramborová kapsa plněná s hermelínem

Lucie Hrbková
Lucie Hrbková
Sedlčany
Výborné jídlo, které se hodí i jako sváteční oběd.
Lucie Hrbková, Sedlčany

Ingredience

  • 3 brambory
  • 1 hermelín
  • 2 žloutek
  • 1 lžička hladká mouka
  • majoránka
  • 1 jarní cibulka
  • olej na smažení
  • zelenina dle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme je a rozmačkáme. Osolíme, přidáme žloutky, lehce posypeme moukou a vypracujeme placku, kterou rozkrájíme na čtvrtky.
  2. Na dvě z nich dáme kousky hermelínu, kolečka jarní cibulky a čerstvou majoránku. Přiklopíme zbylými dvěma kusy, zformujeme kapsičky a dokřupava opékáme na oleji.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Polévka z dýně hokkaido

Polévka z dýně hokkaido

Irena Drdlíková, Most
Za pár korun /20.09.19
Škvarkové housky

Škvarkové housky

Domácí pekárna ušetří spoustu práce.

Magda Tomášková, Litvínov

Za pár korun /02.11.15
Langoše

Langoše

Jsou krásně křupavé a pořídíš je levně.
Marie Dlesková, Klamoš
Za pár korun /28.02.10
Kopřivový špenát s uzeným

Kopřivový špenát s uzeným

Naše oblíbené jídlo, které jíme hlavně na jaře kvůli vitaminům.

Eliška Kozáková, ...

Za pár korun /28.04.14
Nepečený dort

Nepečený dort

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Za pár korun /09.10.18
Rybí pomazánka

Rybí pomazánka

Připravuji ji, když mají přijít přátelé.
Hana Müllerová, Zlaté Hory
Za pár korun /03.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu