Reklama
Bramborák z tvrdého chleba
Fotogalerie:

Bramborák z tvrdého chleba

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Nemám ráda, když se vyhazují zbytky.

Pavlína Kotrbová, Jihlava

Ingredience

  • 1/4 bochníku chleba
  • 1 vejce
  • trocha vegety
  • 150 g uzeniny
  • kmín podle chuti
  • trocha majoránky
  • podle chuti pepř
  • 6 stroužků česneku
  • 1 menší cibule
  • 1 velký brambor
  • trocha hladké mouky
  • trocha oleje

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Namočíme si chleba do vody, když se rozmočí, vymačkáme jej. Dáme do mísy, přidáme vejce, vegetu, nastrouhanou uzeninu, kmín, majoránku, pepř, prolisovaný česnek, najemno nakrájenou cibuli a nastrouhaný brambor. Směs podle potřeby zahustíme hladkou moukou.

  2. Důkladně promícháme a bramboráky smažíme z obou stran na oleji dozlatova.

Pošli recept! - Speciál - Rychle a úsporně (17.2.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí quiche

Domácí quiche

Zkus netradiční recept s cuketou. Lenka Kokošková, Plzeň
Za pár korun /19.04.16
Játrové lívanečky

Játrové lívanečky

Chutnají všem.
Alena Římalová, Kostelec
Za pár korun /01.08.11
Cuketa jako mozeček

Cuketa jako mozeček

Chutná i zarytým odpůrcům cuket.

Jitka Pokorná, Jihlava

Za pár korun /04.01.16
Bramborové smraďochy

Bramborové smraďochy

Znám mnoho receptů s olomouckými tvarůžky, tento patří mezi nejlepší.
Jana ...
Za pár korun /27.12.11
Grilované brambory v alobalu s tvarohovým dipem

Grilované brambory v alobalu s tvarohovým dipem

Ke grilovanému masu to nejlepší!

Jiřina Jirků, Nové Město na Moravě

Za pár korun /05.09.13
Rizoto co dům dal

Rizoto co dům dal

Ze surovin, které jsou zrovna po ruce.

Martina Antalová, Odolena Voda

Za pár korun /26.04.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu