Reklama
Balené brambory
Fotogalerie:

Balené brambory

Pavlína Doležalová

Náchod
Je to velmi levná a navíc chutná večeře.
Pavlína Doležalová, Náchod

Ingredience

  • 1 kg brambory
  • počet plátků = počtu slanina anglická
  • 2 cibule červená

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Menší brambory důkladně omyjeme a pak uvaříme ve slupce. Cibuli oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a rozložíme na plátky.
  2. Do plátku slaniny vždy zabalíme jeden brambor, na špejli nabodneme kousek cibule, bramboru, znovu cibuli a takto pokračujeme až do konce špejle.
  3. Připravené bramborové špízy pomalu zapečeme v troubě nebo na grilu.

Pošli recept! 10/2009 (16.9.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Mrkvová polévka se zázvorem

Mrkvová polévka se zázvorem

Příjemně tě zahřeje. Jana Máchová, Sedlčany
Za pár korun /10.02.14
Knedlík s vejci a kukuřicí

Knedlík s vejci a kukuřicí

Jestliže vám zůstane houskový knedlík a nevíte, co s ním, je to ideální recept na ...

Za pár korun /29.08.13
Škvarkové placky

Škvarkové placky

Jsou báječně šťavnaté a voňavé.

Jarmila Hradecká, Žatec

Za pár korun /02.08.15
Karásci

Karásci

Je to opravdová pochoutka. Můžeš si je dát k polévce, s povidly, medem nebo jen...
Za pár korun /29.03.10
Škvarkové housky

Škvarkové housky

Domácí pekárna ušetří spoustu práce.

Magda Tomášková, Litvínov

Za pár korun /02.11.15
Škvarkové placky

Škvarkové placky

Peču je manželovi a synu Vojtíškovi.
Martina Vlasáková, 
Opočnice
Za pár korun /16.01.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu