Reklama
Arašídová pomazánka
Fotogalerie:

Arašídová pomazánka

Tereza Mrowiecová

Karviná
Je skvělá‚ protože obsahuje zdravé tuky z arašídů.
Tereza Mrowiecová, Karviná

Ingredience

  • 100 g lučina
  • 100 g arašídy
  • 40 g rozinky
  • trochu sůl
  • pár kapek tabasco
  • 70 g margarín

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Arašídy namočíme do studené vody a pak je nastrouháme nebo nasekáme. Také rozinky propláchneme vodou a nasekáme.
  2. Lučinu a ramu společně utřeme‚ osolíme a do této směsi přidáme arašídy a rozinky. Přidáme tabasco podle chuti a vše dobře promícháme.

    TIP: Arašídovou pomazánku můžeš namazat na bílé pečivo, toasty nebo suchary. Je vhodná i na jednohubky ozdobené čerstvými hrozny

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (24.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cuketová polévka

Cuketová polévka

Vynikající polévka pro celou rodinu Iveta Říčařová, Bílovice - Lutotín
Za pár korun /15.07.11
Špenátové vrtulky s vaječinou

Špenátové vrtulky s vaječinou

Pokrm můžeme obohatit na kostičky nakrájenou slaninou.

Veronika Marková, Český Těšín

...
Za pár korun /20.08.13
Zapečená jablka se sněhem

Zapečená jablka se sněhem

Zdravý ovocný zákusek po dobrém obědě ti linii rozhodně nezničí.
Veronika ...
Za pár korun /03.02.10
Domácí langoše

Domácí langoše

Jaroslava Šrubařová, Bystřice pod Hostýnem

Za pár korun /18.02.20
Škvarkové tyčinky s nivou

Škvarkové tyčinky s nivou

Zbudou-li nám škvarky, děláme rádi škvarkové tyčinky a podáváme je se zeleninou nebo ...

Za pár korun /23.07.13
Bramborovo-tvarohové knedlíky

Bramborovo-tvarohové knedlíky

Dáváme jim přednost, protože jsou lehoučké.
Marie Kolářová, Dub nad Moravou
Za pár korun /21.04.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu