Reklama

Další články:

Sváteční příloha k pečenému masu

Sváteční příloha k pečenému masu

Kuličky se mohou podávat i na sladko jako hlavní jídlo
Do 50 korun /10.06.12
 
Křídla v ostrém jogurtu

Křídla v ostrém jogurtu

Jana Dorazínová, Orlová
Do 50 korun /19.02.19
 
Krémová karotková polévka

Krémová karotková polévka

Františka Hozáková, Zábřeh
Do 50 korun /21.11.17
 
Oříškové taštičky

Oříškové taštičky

Nejsou příliš sladké, můžeš je před podáváním pocukrovat. Lucie Exnerová, Bukovina u Čisté
Do 50 korun /20.07.16
 
Sněhové lívanečky

Sněhové lívanečky

Alena Páclová, Náchod
Do 50 korun /05.06.18
 
Listové balíčky s překvapením

Listové balíčky s překvapením

Před pečením je potři rozšlehaným vejcem. Marie Ospalíková, Kroměříž
Do 50 korun /24.03.15
 
Octový jablečný závin

Octový jablečný závin

Rozpočet je na devět závinů, je tak akorát pro velkou rodinu. Zuzka Skoumalová, Lipník
Do 50 korun /22.07.16
 
Bramboračka s hlívou ústřičnou

Bramboračka s hlívou ústřičnou

Hlíva posiluje imunitu Podle receptu Evy Šimáčkové z Kladrub
Do 50 korun /11.10.18
 
Dušené fazolové lusky

Dušené fazolové lusky

Chutné a lehké fazolové lusky můžeme podávat třeba s těstovinami. Michal Veselý, Rašovice
Do 50 korun /13.08.13
 
Houbové špízy

Houbové špízy

Hana Králíková, Milevsko
Do 50 korun /10.08.18
 
Polévka s knedlíčky z nivy

Polévka s knedlíčky z nivy

Receptů na polévky mám spousty. Stanislava Hrbáčková, Přeštice
Do 50 korun /18.11.16
 
Muffiny se zeleninou

Muffiny se zeleninou

Chutná zdravá večeře Podle receptu Ivety Duškové z Tábora
Do 50 korun /20.02.19
 
Ostré cibulové kroužky

Ostré cibulové kroužky

Ivana Černá, Praha
Do 50 korun /24.10.18
 
Vaječné muchomůrky

Vaječné muchomůrky

Hezká a chutná večeře potěší malé i velké strávníky. Barbora Gavláková, Havířov
Do 50 korun /05.03.17
 
Ředkvičky smažené v těstíčku

Ředkvičky smažené v těstíčku

Jsou dobré i jen tak na zobání k pivu. Marie Ospalíková, Kroměříž
Do 50 korun /29.03.15
 
pravevprodeji04_19

Strana 8 z 45

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Knedlíková kuchařka

Je to tak, knedlíky do českých jídelníčků prostě patří. Už ve škole nám dávají ovocné knedlíky, při slavnostnějších okamžicích si dopřejeme svíčkovou se šesti a během náročného týdne rodinu odbudeme knedlíkem s vajíčkem. Tím to však nemusí končit! Vyzkoušej jiné recepty i způsoby přípravy a uvidíš, že knedlíky jsou prostě nestárnoucím hitem.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama