Reklama

Další články:

Rumcajs salát

Rumcajs salát

Salát je rychlý, chutný a víme, co si do něj dáme. Anna Šušláková, Most
Do 50 korun /08.04.17
 
Bramborové krokety v kukuřičné moučce

Bramborové krokety v kukuřičné moučce

Skvělá příloha, ale také chuťovka k vínu i kávě. Martina Sklenářová, Vysoké Mýto
Do 50 korun /16.12.10
 
Ovocné tiramisu

Ovocné tiramisu

Velmi jednoduchý a dobrý dezert. Libuše Vichrová, Deštná
Do 50 korun /10.06.16
 
Avokádové sendviče

Avokádové sendviče

Avokádo obsahuje hodně železa a vitaminů skupiny B. Ivana Černá, Praha
Do 50 korun /16.09.16
 
Tyrolské  líné halušky

Tyrolské líné halušky

Kateřina Gajová, Brno
Do 50 korun /21.06.19
 
Škvarkové placky

Škvarkové placky

Osvědčený recept naší babičky dělám už léta. Martina Antalová, Odolena Voda
Do 50 korun /16.12.10
 
Katův šleh trochu jinak

Katův šleh trochu jinak

Alena Peštová, České Budějovice
Do 50 korun /21.06.19
 
Luxusní špagety s flamendrem

Luxusní špagety s flamendrem

Komu připadá bok flamendr příliš ostrý, může jej nahradit slaninou. Pavla Tomanová, Orlová-Lutyně
Do 50 korun /05.05.17
 
Žloutková polévka

Žloutková polévka

Tato jemná polévka ve mně probouzí vzpomínky na dětství. Jana Dlasková, Hodonín
Do 50 korun /25.03.16
 
Brambory se šalotkami

Brambory se šalotkami

Když seženu batáty, přidám je taky. Jana Kostelková, Jičín
Do 50 korun /17.09.16
 
Flíčky se zelím a se slaninou

Flíčky se zelím a se slaninou

Neobvyklá kombinace zelí a těstovin není kupodivu vůbec špatná. Barbora Slánská, Chrudim
Do 50 korun /12.10.16
 
Kari rýže s rajčaty

Kari rýže s rajčaty

Výborná vegetariánská večeře. Kamila Dusilová, Hradec Králové
Do 50 korun /16.08.13
 
Plněné skořápky

Plněné skořápky

Veselé velikonoční pohoštění. Markéta Pilná, Benešov
Do 50 korun /26.03.16
 
Slaný talíř Evie

Slaný talíř Evie

K dobrému vínku je to ideální pochoutka. Marie Švecová, Damníkov
Do 50 korun /16.12.10
 
Masový koláč s cibulkou

Masový koláč s cibulkou

Je to ideální recept na využití různých zbytků. Barbora Vávrová, Břestek
Do 50 korun /23.07.14
 
pravevprodeji04_19

Strana 6 z 45

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama