Reklama

Další články:

Rýžové lečo

Rýžové lečo

Kdo má rád ostřejší, přidá pálivou papriku. Jaroslava Mudrochová, Dolníky
Do 50 korun /25.03.13
 
Pečená jablka

Pečená jablka

Zdravá svačina.  Lída Guková, Pacov 
Do 50 korun /28.02.12
 
Rohlíky

Rohlíky

Místo sádla se dá použít hera. Zdeňka Hlocká, Praha
Do 50 korun /28.02.12
 
Provensálské bagety

Provensálské bagety

Dají se jíst samotné, ale já je mám nejraději s balkánským sýrem nakrájeným na kousky a zakápnutým olivovým olejem a s rajčaty. Renata Bílá, Olomouc
Do 50 korun /28.02.12
 
Bramborový salát s červenou řepou

Bramborový salát s červenou řepou

Dáváme mu přednost před tím klasickým, je mnohem lepší.  Helena Kadlecová, Ostrava
Do 50 korun /28.02.12
 
Krabí salát

Krabí salát

Je příjemně lehký.        Lenka Neumanová, Tachov
Do 50 korun /22.11.14
 
Cibulová omáčka

Cibulová omáčka

Snad i ty oceníš, jak je dobrá.  Marta Černínová, Mokré Lazce 
Do 50 korun /28.02.12
 
Rizoto co dům dal

Rizoto co dům dal

Ze surovin, které jsou zrovna po ruce. Martina Antalová, Odolena Voda
Do 50 korun /26.04.17
 
Jarní pomazánka s vejci

Jarní pomazánka s vejci

Hotová je za chvíli a díky ředkvičkám je plná vitaminů. Helena Martínková, Nové Město na Moravě
Do 50 korun /31.03.17
 
Králičí maso v omáčce s hráškem

Králičí maso v omáčce s hráškem

Z králíka dělám často řízky, chutná nám ale i v omáčce.  Martina Antalová, Odolena Voda 
Do 50 korun /27.02.12
 
Stýskance

Stýskance

Po mase se ti stýskat nebude. Lída Gajdová, Ústí nad Labem
Do 50 korun /23.11.14
 
Cuketová buchta

Cuketová buchta

Lada Králová, Kostelec nad Černými lesy
Do 50 korun /23.09.19
 
Překvapení s čepicí

Překvapení s čepicí

Úžasně voňavá dobrůtka. Hana Medojídková, Slavkov
Do 50 korun /29.06.16
 
Piškotová nepečená roláda

Piškotová nepečená roláda

Léty vyzkoušená, rychlá a velice dobrá.  Simona Karásková, Bítovánky 
Do 50 korun /23.02.12
 
Těstoviny s kapustou a uzeninou na dva způsoby

Těstoviny s kapustou a uzeninou na dva způsoby

Poněkud neobvyklá kombinace, ale kdo má rád kapustu, pochutná si. Kateřina Benešová, Bystřice nad Pernštejnem
Do 50 korun /28.02.12
 
pravevprodeji04_19

Strana 3 z 45

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama