Reklama

Další články:

Rýžové lečo

Rýžové lečo

Kdo má rád ostřejší, přidá pálivou papriku. Jaroslava Mudrochová, Dolníky
Do 50 korun /25.03.13
 
Pečená jablka

Pečená jablka

Zdravá svačina.  Lída Guková, Pacov 
Do 50 korun /28.02.12
 
Rohlíky

Rohlíky

Místo sádla se dá použít hera. Zdeňka Hlocká, Praha
Do 50 korun /28.02.12
 
Provensálské bagety

Provensálské bagety

Dají se jíst samotné, ale já je mám nejraději s balkánským sýrem nakrájeným na kousky a zakápnutým olivovým olejem a s rajčaty. Renata Bílá, Olomouc
Do 50 korun /28.02.12
 
Bramborový salát s červenou řepou

Bramborový salát s červenou řepou

Dáváme mu přednost před tím klasickým, je mnohem lepší.  Helena Kadlecová, Ostrava
Do 50 korun /28.02.12
 
Krabí salát

Krabí salát

Je příjemně lehký.        Lenka Neumanová, Tachov
Do 50 korun /22.11.14
 
Cibulová omáčka

Cibulová omáčka

Snad i ty oceníš, jak je dobrá.  Marta Černínová, Mokré Lazce 
Do 50 korun /28.02.12
 
Rizoto co dům dal

Rizoto co dům dal

Ze surovin, které jsou zrovna po ruce. Martina Antalová, Odolena Voda
Do 50 korun /26.04.17
 
Jarní pomazánka s vejci

Jarní pomazánka s vejci

Hotová je za chvíli a díky ředkvičkám je plná vitaminů. Helena Martínková, Nové Město na Moravě
Do 50 korun /31.03.17
 
Králičí maso v omáčce s hráškem

Králičí maso v omáčce s hráškem

Z králíka dělám často řízky, chutná nám ale i v omáčce.  Martina Antalová, Odolena Voda 
Do 50 korun /27.02.12
 
Stýskance

Stýskance

Po mase se ti stýskat nebude. Lída Gajdová, Ústí nad Labem
Do 50 korun /23.11.14
 
Cuketová buchta

Cuketová buchta

Lada Králová, Kostelec nad Černými lesy
Do 50 korun /23.09.19
 
Překvapení s čepicí

Překvapení s čepicí

Úžasně voňavá dobrůtka. Hana Medojídková, Slavkov
Do 50 korun /29.06.16
 
Piškotová nepečená roláda

Piškotová nepečená roláda

Léty vyzkoušená, rychlá a velice dobrá.  Simona Karásková, Bítovánky 
Do 50 korun /23.02.12
 
Těstoviny s kapustou a uzeninou na dva způsoby

Těstoviny s kapustou a uzeninou na dva způsoby

Poněkud neobvyklá kombinace, ale kdo má rád kapustu, pochutná si. Kateřina Benešová, Bystřice nad Pernštejnem
Do 50 korun /28.02.12
 
pravevprodeji04_19

Strana 3 z 45

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Knedlíková kuchařka

Je to tak, knedlíky do českých jídelníčků prostě patří. Už ve škole nám dávají ovocné knedlíky, při slavnostnějších okamžicích si dopřejeme svíčkovou se šesti a během náročného týdne rodinu odbudeme knedlíkem s vajíčkem. Tím to však nemusí končit! Vyzkoušej jiné recepty i způsoby přípravy a uvidíš, že knedlíky jsou prostě nestárnoucím hitem.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama