Reklama

Další články:

Salát s červenou řepou

Salát s červenou řepou

Dá se jíst samostatně nebo jako příloha. Dobromila Havlíková, Havlíčkův Brod
Do 50 korun /05.12.13
 
Kapustové karbanátky

Kapustové karbanátky

Můžeš je připravit i v celku jako sekanou. Alena Hanáková, Katusice
Do 50 korun /04.05.11
 
Špenátové vrtulky s vaječinou

Špenátové vrtulky s vaječinou

Pokrm můžeme obohatit na kostičky nakrájenou slaninou. Veronika Marková, Český Těšín
Do 50 korun /20.08.13
 
Sýrové bramboráky

Sýrové bramboráky

Hana Bílá, České Budějovice
Do 50 korun /24.06.19
 
Játrová omáčka

Játrová omáčka

Je levná, rychlá a skvěle chutná. Ladislav Vesecký, Zlaté Hory
Do 50 korun /19.01.11
 
Křehká roláda

Křehká roláda

S dia džemem je vhodná i pro diabetiky. Martina Sklenářová, Vysoké Mýto
Do 50 korun /20.06.16
 
Rohlíčky

Rohlíčky

Máme rádi čerstvé, ještě teplé pečivo, proto je ráda a často peču. Lucie Luxová, Praha
Do 50 korun /19.01.11
 
Nepečený dort

Nepečený dort

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou
Do 50 korun /09.10.18
 
Polévka z dýně hokkaido

Polévka z dýně hokkaido

Irena Drdlíková, Most
Do 50 korun /20.09.19
 
Jablečné hrudky

Jablečné hrudky

Šťavnaté a přitom hezky křupavé. Petra Krásová, Zlín
Do 50 korun /02.11.17
 
Zapečené těstoviny s houbami a zeleninou

Zapečené těstoviny s houbami a zeleninou

Tohle jídlo už připravuji od oka a vždycky se povede. Není na tom co pokazit a je to mňamka. Věra Čížkovská, Praha
Do 50 korun /11.02.12
 
Kulajda se žampiony

Kulajda se žampiony

Kopr ji krásně provoní, ale musí být čerstvý. Jiří Tribula, Znojmo
Do 50 korun /26.09.16
 
Česnekové noky

Česnekové noky

Z brambor se dá čarovat! I když noky nemá někdo příliš rád, na tomto receptu si určitě pochutná. Martina Sklenářová, Vysoké Mýto
Do 50 korun /16.06.12
 
Bramborový krém s cibulí

Bramborový krém s cibulí

Jednoduchá, rychlá příprava a všem chutná. Markéta Musilová, Koryčany
Do 50 korun /22.09.16
 
Pečené brambory s nivou, kořením a zeleninou

Pečené brambory s nivou, kořením a zeleninou

Zachutnaly nám ve vegetariánském baru. Lucie Hájková, Olomouc
Do 50 korun /17.06.12
 
pravevprodeji04_19

Strana 5 z 45

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Knedlíková kuchařka

Je to tak, knedlíky do českých jídelníčků prostě patří. Už ve škole nám dávají ovocné knedlíky, při slavnostnějších okamžicích si dopřejeme svíčkovou se šesti a během náročného týdne rodinu odbudeme knedlíkem s vajíčkem. Tím to však nemusí končit! Vyzkoušej jiné recepty i způsoby přípravy a uvidíš, že knedlíky jsou prostě nestárnoucím hitem.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama