Reklama

Další články:

Špízy z kuřecích jater

Špízy z kuřecích jater

Marinovaná kuřecí játra se slaninou a rozmarýnem můžeme připravit také na grilu... Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Do 50 korun /28.08.17
 
Domácí cuketový dortík

Domácí cuketový dortík

Pavlína Kotrbová, Jihlava
Do 50 korun /02.11.18
 
Škvarkové pirohy

Škvarkové pirohy

K pivu jako stvořené! Josef Vodička, Semily
Do 50 korun /20.11.18
 
Smetanovo-malinová dobrůtka

Smetanovo-malinová dobrůtka

Zákusek je nejlepší s pudinkem, který má v sobě pravou vanilku. Eva Přecechtělová, Chropyně
Do 50 korun /17.07.17
 
Bramborák à la rösti

Bramborák à la rösti

Není sice tak laciný jako ten klasický, ale zato je výborný! Květa Kroupová, Praha
Do 50 korun /03.02.11
 
Brambory se žampiony

Brambory se žampiony

Můžeš servírovat buď jako samostatný hlavní chod, nebo jako přílohu, například ke karbanátkům. Helena Vokolková, Beroun
Do 50 korun /03.02.11
 
Kuřecí na kopřivách

Kuřecí na kopřivách

Čerstvé jarní bylinky používám v kuchyni moc ráda. Každému pokrmu jen prospějí. Miroslava Hlaváčková, Jindřichův Hradec
Do 50 korun /03.04.17
 
Plněná vaječná omeleta

Plněná vaječná omeleta

Oběd nebo večeře pro vegetariány. Jana Přibylová, Sezimovo Ústí
Do 50 korun /03.02.11
 
Nudle s tvarohem

Nudle s tvarohem

Nechce se ti trávit hodiny u sporáku? Vyzkoušej tohle jídlo‚ je rychlé a dobré. Aneta Vavrová, Hradec Králové
Do 50 korun /03.02.11
 
Papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem

Papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem

Jana Remková, Orlová-Lutyně
Do 50 korun /22.10.18
 
Houbové ragú s těstovinami

Houbové ragú s těstovinami

Rychlý oběd za babku Podle receptu Romany Relichové z Brna
Do 50 korun /06.08.18
 
Cuketová polévka

Cuketová polévka

Sytá krémová polévka s jemnými nočky. Jana Satorová, Sobáčov
Do 50 korun /05.10.17
 
Vdolky s anglickou slaninou

Vdolky s anglickou slaninou

Alena Štrougalová, Neštěmice
Do 50 korun /21.11.18
 
Cuketová pochoutka

Cuketová pochoutka

Příjemné letní lehké jídlo vhodné k obědu i večeři. Jana Drašnerová, Světlá nad Sázavou
Do 50 korun /06.12.10
 
Rizoto s párkem

Rizoto s párkem

Rychlá, chutná a levná večeře pro celou rodinu. Eva Bencová, Hamry nad Sázavou
Do 50 korun /06.12.10
 
pravevprodeji04_19

Strana 10 z 45

Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama