Reklama
Houbové špízy

Houbové špízy

Hana Králíková, Milevsko
 
Houbové ragú s těstovinami

Houbové ragú s těstovinami

Rychlý oběd za babku Podle receptu Romany Relichové z Brna
Za pár korun /06.08.18
Topinky s paprikami

Topinky s paprikami

Gabriela Němcová, Poděbrady

Za pár korun /02.08.18
Cuketové karbanátky

Cuketové karbanátky

Iveta Granzerová, Oldřišov

Za pár korun /01.08.18
 

Další články:

Holandský rybí salát

Holandský rybí salát

Servírujeme s čerstvým pečivem. Květa Kroupová, Praha
Do 50 korun /27.01.17
 
Játrová omáčka

Játrová omáčka

Pochutnáváme si na ní pravidelně. Dagmar Kallupová, Stod
Do 50 korun /12.12.12
 
Frankfurtská polévka

Frankfurtská polévka

Je vydatná a chlapi ji mají rádi. Marta Svozilová, Kroměříž
Do 50 korun /17.11.14
 
Zelný salát

Zelný salát

Má sladkokyselou chuť, rády ho baští i děti. Irena Ivanová, Ostrava
Do 50 korun /12.12.12
 
Pohankové rizoto po italsku

Pohankové rizoto po italsku

Obdoba klasického italského rizota. Lidia Urlič, Brno
Do 50 korun /06.01.13
 
Sýrové karbanátky s vejcem

Sýrové karbanátky s vejcem

Chutnají skvěle, i když v nich není žádné maso.  Alena Rulíšková, Praha
Do 50 korun /11.03.17
 
Čočka s vůní zázvoru

Čočka s vůní zázvoru

Má zvláštní orientální vůni i chuť. Michaela Čejčíková, Rychvald
Do 50 korun /04.11.13
 
 Krémová polévka

Krémová polévka

Výtečná podzimní dobrota. Karolína Poledníková, Vřesina
Do 50 korun /15.11.14
 
Zeleninová polévka s fritáty

Zeleninová polévka s fritáty

Trochu pracnější, ale v talíři vypadá úžasně. Karolína Brousková, Plzeň
Do 50 korun /07.08.13
 
Guláš z kozáků a paprik

Guláš z kozáků a paprik

Na guláš je lepší vybrat pevnější houby. Ivana Černá, Praha
Do 50 korun /05.11.13
 
Knedlík s vejci a kukuřicí

Knedlík s vejci a kukuřicí

Jestliže vám zůstane houskový knedlík a nevíte, co s ním, je to ideální recept na skvělou, levnou a rychlou večeři nebo lehký oběd. Zdeňka Polanská, Vsetín
Do 50 korun /29.08.13
 
Pomazánka à la humr

Pomazánka à la humr

Pošmákni si, je dobrá a zdravá. Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Do 50 korun /28.06.13
 
Plzeňská bramborová buchta s párky

Plzeňská bramborová buchta s párky

Mám ji ráda už od dětství, babička mi ji připravovala o prázdninách. Dá se jíst i studená. Lenka Šafaříková, Stříbro
Do 50 korun /13.11.13
 
Muffinky s ořechy

Muffinky s ořechy

Tvoje děti si je jistě rychle oblíbí. Jana Patočková, Brno
Do 50 korun /04.08.12
 
Sýrové kuličky

Sýrové kuličky

Můžeš je napíchnout na kousky bagetky. Helena Bláhová, Pelhřimov
Do 50 korun /14.01.17
 
pravevprodeji01_07

Strana 1 z 43

send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama