Reklama
Zelníky
Fotogalerie:

Zelníky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Nikdy se nepřejedí, chutnají i studené.

Lenka Kerlínová, Darkovice

Ingredience

  • 500 g kysané zelí
  • 250 g hladká mouka
  • 3 vejce
  • 200 ml mléko
  • 1 cibule
  • trocha soli a kmínu
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

25 Kč

Postup přípravy

  1. Zelí scedíme‚ propláchneme vodou a překrájíme na menší kousky. 

  2. Z mouky‚ vajec a mléka si připravíme hladké těstíčko‚ přidáme nakrájenou cibuli a zelí. Osolíme a ochutíme kmínem. Vše promícháme. Vznikne těsto husté jako na bramboráky. 

  3. Na pánvi smažíme placky asi o průměru 8 cm‚ můžeme k tomu použít i lívanečník. Aby byly pěkně křupavé, měly by být tenčí.

Pošli recept! - Speciál - Super večeře (15.5.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vaječná omeleta s pórkem

Vaječná omeleta s pórkem

Poradím vám recept na velmi rychlou svačinku, případně večeři. U mých dětí a jejich ...
Za pár korun /21.07.08
Špekáčky na pivu

Špekáčky na pivu

Ondřej Slanina

Za pár korun /03.03.19
Špejlové řízky

Špejlové řízky

Vařím sice docela ráda, ale na nějaké dlouhé patlání se se složitými pokrmy nemám ...
Za pár korun /20.08.08
Višňový džem

Višňový džem

V naší rodině je oblíbený nejen na nejrůznější poháry s tvarohem. Jeho ...
Za pár korun /12.12.08
Zapékané papriky

Zapékané papriky

Výborná letní večeře.
Aneta Vavrová, Hradec Králové
Za pár korun /25.10.11
Nakládané ředkvičky v octě

Nakládané ředkvičky v octě

Nosím je jako dárek, když jdu na návštěvu.

Hana Bílá, České Budějovice

Za pár korun /23.04.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Konečně je to tady. Jaro se hlásí o pozornost a jak lépe ho mezi námi přivítat než pořádnou hostinou? Pozvi svou rodinu i známé k bohatě prostřenému stolu a vychutnej si atmosféru Velikonoc ve veselé náladě. Provoň si domov známou vůní mazance nebo pečínky a vykouzli úsměv něčím dobrým na zub všem blízkým i náhodným návštěvám.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama