Reklama
Zapékané papriky
Fotogalerie:

Zapékané papriky

Aneta Vavrová

Hradec Králové
Výborná letní večeře.
Aneta Vavrová, Hradec Králové

Ingredience

  • 4 vejce
  • 5 paprika
  • 100 g sýr strouhaný
  • 1 plechovka žampiony sterilované
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 500 g brambory vařené
  • trochu mléko
  • dle potřeby olej na vymazání formy

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Ze tří vajec‚ sýra‚ žampionů a jedné na kostičky nakrájené papriky uděláme smaženici. Osolíme‚ opepříme.
  2. Vzniklou směsí plníme zbylé vyčištěné papriky. Naplněné papriky vložíme do vymaštěného pekáče‚ na ně naskládáme brambory nakrájené na kolečka. Opepříme‚ osolíme.
  3. Zalijeme vejcem rozmíchaným v mléce a dáme zapéct asi na 30 minut do trouby.

Pošli recept! 8/2011 (4.7.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cibulová kolečka v těstíčku

Cibulová kolečka v těstíčku

Jednoduché a přitom velmi dobré! Ideální chuťovka k pivu nebo vínu.
Za pár korun /16.01.12
Knedlíky se sladkou omáčkou

Knedlíky se sladkou omáčkou

Občas se stane, že od nedělního oběda zbydou houskové knedlíky. To si potom ...
Za pár korun /24.10.08
Trojhránky se špenátem

Trojhránky se špenátem

Božena Kolářová, Pouště

Za pár korun /23.04.18
Grilované ovoce

Grilované ovoce

Slaďoučké překvapení na talíři.
Blanka Tarkaničová, Ostrava
Za pár korun /09.11.09
Mleté kapie v soli

Mleté kapie v soli

Nemusí se tepelně zpracovávat.

Jaroslava Skoumalová, Třebíč

Za pár korun /23.08.15
Falešná slepičí  polévka

Falešná slepičí polévka

Polévka‚ která vždy přijde vhod. Je rychlá a nenáročná.
Lucie Bulíčková, ...
Za pár korun /29.03.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu