Reklama
Zapékané papriky
Fotogalerie:

Zapékané papriky

Aneta Vavrová

Hradec Králové
Výborná letní večeře.
Aneta Vavrová, Hradec Králové

Ingredience

  • 4 vejce
  • 5 paprika
  • 100 g sýr strouhaný
  • 1 plechovka žampiony sterilované
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 500 g brambory vařené
  • trochu mléko
  • dle potřeby olej na vymazání formy

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

30 Kč

Postup přípravy

  1. Ze tří vajec‚ sýra‚ žampionů a jedné na kostičky nakrájené papriky uděláme smaženici. Osolíme‚ opepříme.
  2. Vzniklou směsí plníme zbylé vyčištěné papriky. Naplněné papriky vložíme do vymaštěného pekáče‚ na ně naskládáme brambory nakrájené na kolečka. Opepříme‚ osolíme.
  3. Zalijeme vejcem rozmíchaným v mléce a dáme zapéct asi na 30 minut do trouby.

Pošli recept! 8/2011 (4.7.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Knedlíky z masáků

Knedlíky z masáků

Podávám je se zelím a smaženou cibulkou. Dalibor Marounek, Roudnice
Za pár korun /10.05.15
Brambory s česnekem a pórkem

Brambory s česnekem a pórkem

Nejraději máme ‚‚obyčejná‘‘ jídla.
Zuzka Skoumalová, Klučov
Za pár korun /26.06.12
Mleté kapie v soli

Mleté kapie v soli

Nemusí se tepelně zpracovávat.

Jaroslava Skoumalová, Třebíč

Za pár korun /23.08.15
Domácí polévkové nudle s překvapením uvnitř

Domácí polévkové nudle s překvapením uvnitř

Chutnají skvěle s kuřecím, slepičím nebo hovězím vývarem.
Jitka Trnová, ...
Za pár korun /09.12.10
Uhlířina

Uhlířina

Když nemáte moc času na vaření, přijde vám vhod tenhle recept. ...

Za pár korun /22.10.15
Studentský bulgur

Studentský bulgur

Jako studentka dávám přednost pokrmům, které nejsou náročné na přípravu.

Anežka ...

Za pár korun /22.05.13
 

Nejnovější

Švestkové knedlíky

Švestkové knedlíky

Tomáš Mika, Brno
Škola vaření /19.08.18
Rychlá kuřecí bábovka

Rychlá kuřecí bábovka

Veronika Miková, Žďár nad Sázavou

Vaříme express /19.08.18
Smažené rybí karbanátky

Smažené rybí karbanátky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Vaříme express /19.08.18
Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Kuřecí kousky s pórkem a kukuřicí

Zkus také s rýží

Kateřina Levá, Klatovy

Vaříme express /19.08.18
Lívance z červené řepy

Lívance z červené řepy

Dietní a chutné mlsání

Lucie Borbélyová, Tvrdošovce


Zdravě a chutně /19.08.18
Lahodné smoothie

Lahodné smoothie

Monika Rážová, Ostrava

Zdravě a chutně /19.08.18
Bramborová pochoutka

Bramborová pochoutka

Šárka Ouvová, Praha

Všehochuť /19.08.18
Ovesná kaše s brynzou

Ovesná kaše s brynzou

Jiřina Poláčková, Praha

Škola vaření /18.08.18
Tradiční škubánky

Tradiční škubánky

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /18.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama