Reklama
Z rohlíků a brambor
Fotogalerie:

Z rohlíků a brambor

Barbora Muroňová

Bohumín-Záblatí
Jestli nejsi náročná a ráda připravuješ rychlé a jednoduché věci, zkus uvařit tyto netradiční knedlíky.
Barbora Muroňová, Bohumín-Záblatí

Ingredience

  • 1 rohlíky
  • špetka sůl
  • 1 brambory

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

10 Kč

Postup přípravy

  1. Rohlík nakrájíme na kostky, bramboru nastrouháme, posolíme a necháme chvíli odležet. Promícháme.
  2. Vytvarujeme knedlíky velikosti tenisáků, pevně stiskneme a uhladíme studenou vodou. Vaříme v osolené vodě 8–10 minut podle velikosti. Rohlíky lze použít i tmavé.

Pošli recept! - Speciál - Česká kuchyně (27.10.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pórková polévka s vejcem

Pórková polévka s vejcem

Báječně zasytí a prohřeje hladový žaludek. Eva Molnárová, Kralupy
Za pár korun /30.03.10
Zapečený chřest se sýrem

Zapečený chřest se sýrem

Jíš-li odlehčeně, možná ti tento jednoduchý recept bude chutnat.
Eva Jonášová, ...
Za pár korun /08.06.11
Domácí cibulový chléb

Domácí cibulový chléb

Není nad domácí chléb. Jsme schopni sníst ho celý jen tak bez ničeho. 
Lenka ...
Za pár korun /17.01.11
Drožďovo-vaječná pomazánka.

Drožďovo-vaječná pomazánka.

Zamilují si ji i úplní odpůrci droždí.

Anna Veselá, Žďár nad Sázavou 

Za pár korun /14.11.14
Plněná vejce

Plněná vejce

Dávám si obzvlášť záležet na tom, aby se jídlo z talíře přímo ...
Za pár korun /10.10.08
Pekáčky na plotně

Pekáčky na plotně

Zkus k nim popíjet meltové kafe a uvidíš‚ jak si pochutnáš.
Martina ...
Za pár korun /26.10.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu