Reklama
Z červeného zelí s chilli
Fotogalerie:

Z červeného zelí s chilli

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Veronika Poláčková, Mýto

Ingredience

  • 300 g čerstvého červeného zelí
  • 1 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce směsi na koření s chilli a česnekem
  • dle chuti sůl
  • 2 zarovnané lžičky cukru moučky
  • 2 lžičky vinného octa

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

20 Kč

Postup přípravy

  1. Zelí omyjeme a nakrouháme na robotu nebo najemno nakrájíme. Přidáme olej, směs koření (pokud nemáme směs aglio peperoncini, dáme jinou pikantní směs obsahující chilli a česnek), sůl, moučkový cukr, vinný ocet, promícháme a necháme nejlépe přes noc uležet v chladničce.

  2. Podáváme k pečenému kolenu, grilovanému masu a podobně.

Pošli recept! - Speciál - Expres recepty (18.9.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Chlupaté knedlíky z cukety

Chlupaté knedlíky z cukety

Budeš koukat, jak jsou dobré. Hedvika Spurná, Rakovník
Za pár korun /24.08.15
Sýrové bulky

Sýrové bulky

Pomáhám babičce při pečení.

Vítek Voleman, Praha

Za pár korun /23.01.16
Tlapky s bylinkami

Tlapky s bylinkami

Můžeš do nich přidat také prolisovaný česnek.

Ivana Černá, Praha

Za pár korun /19.01.17
Lesní pohádka

Lesní pohádka

OSVĚŽÍ BARVOU I CHUTÍ

Majka Hrbáčková, Česká Lípa

Za pár korun /27.07.18
Houbové chipsy

Houbové chipsy

Tomáš Mika, Brno

Za pár korun /08.08.18
Ovocný salát

Ovocný salát

Je zdravý, jednoduchý a opravdu moc dobrý.
Anička Skoumalová, Klučov
Za pár korun /01.09.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Konečně je to tady. Jaro se hlásí o pozornost a jak lépe ho mezi námi přivítat než pořádnou hostinou? Pozvi svou rodinu i známé k bohatě prostřenému stolu a vychutnej si atmosféru Velikonoc ve veselé náladě. Provoň si domov známou vůní mazance nebo pečínky a vykouzli úsměv něčím dobrým na zub všem blízkým i náhodným návštěvám.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama